کد خبر: ۱۳۶۰۸۵

آشنایی با مهارت های اجتماعی در نخستین نمایشگاه «یاریگران زندگی»

نمایشگاه «یاریگران زندگی» با هدف ارتقای آگاهی و مهارت‌های پیشگیرانه درحوزه مبارزه با مواد مخدر ویژه گروه سنی نوجوان و جوان در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال برگزاری است.

آشنایی با مهارت های اجتماعی در نخستین نمایشگاه یاریگران زندگیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،در این نمایشگاه شاهد استقرار یادمان شهدای مبارزه با مواد مخدر و شهدای مظلوم غزه، برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی، اجرای بازی‌های تعاملی ویژه نوجوانان و جوانان، برگزاری مسابقات فرهنگی با رویکرد ارتقای مهارت‌های زندگی، ارائه محتوای جذاب و تعاملی با اولویت پیشگیری از مصرف مواد در قالب بازی، نمایش و تئاتر و نیز تشریح اقدامات جمهوری اسلامی ایران در پرچم‌داری مبارزه با موادمخدر در جهان هستیم.

فرهنگسرای «یاریگران زندگی» به عنوان نماینده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این نمایشگاه حضور دارد. 
معصومه ایمان‌پور، رییس فرهنگسرای یاریگران زندگی درباره این نمایشگاه می‌گوید: نمایشگاه یاریگران زندگی، نخستین نمایشگاهی است که به‌صورت عمومی درحوزه پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود و فرصت خوبی برای بازدید عموم شهروندان و به خصوص مدارس شهر تهران فراهم کرده است.
وی با اشاره به اجرای برنامه‌های ویژه و متنوع در غرفه فرهنگسرای یاریگران زندگی ادامه داد: در این نمایشگاه به جای توزیع بروشور و اطلاع‌رسانی به صورت سنتی، از روش بازی در بین نوجوانان برای معرفی آسیب‌های این معضل اجتماعی استفاده شده و مکالمه و گفتگو با نوجوانان و جوانان در اولویت کار قرار گرفته است.
ایمان‌پور ضمن تاکید بر استقبال بازدیدکنندگان از برنامه‌های فرهنگی این غرفه افزود: نوجوانان با ورود به این غرفه  ابتدا گردونه شانس را می‌چرخانند و یکی از بازی‌ها را انتخاب می‌کنند. مکعب قصه‌گویی، نمکدان، بادکنک شکستنی و... از بازی‌هایی است که پایه آن بر اساس مهارت‌های زندگی طراحی شده و آنها با بازی کردن و رقابت در کنار هم می‌توانند این مهارت‌ها را بیاموزند.
رییس فرهنگسرای یاریگران زندگی افزود: در زمینه معرفی و شناخت نوجوانان و جوانان، مهارت‌های زندگی و اجتماعی همچون عزت نفس، تاب‌آوری، مهارت نه گفتن و... در قالب بازی‌های جذاب به بازدیدکنندگان آموزش داده می‌شود تا در مواجه شدن با این آسیب اجتماعی دچار تزلزل نشوند. 
نمایشگاه «یاریگران زندگی» از ۲۵ آبان‌ تا ۲ آذر ماه در مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ساعت ۹ تا ۱۹ پذیرای علاقه‌مندان است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)