کد خبر: ۱۳۶۹۲۹

در فرهنگسرای اندیشه

نمایش «من قاسم سلیمانی هستم؛ سرباز ولایت» روی صحنه می‌رود

همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و سالروز شهادت سردار دل‌ها، در ویژه‌برنامه‌ی «دامان آرامش»، ۲ نمایشنامه و ۲ سرود دانش آموزی، در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگسرای اندیشه، ۱۳ دی‌ماه از ساعت ۱۴ اجرا می‌شود.

اجرای  نمایش «من قاسم سلیمانی هستم؛ سرباز ولایت» در فرهنگسرای اندیشهبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، یکی از این نمایشنامه‌ها، نمایش «من قاسم سلیمانی هستم؛ سرباز ولایت»  است که  به موضوعاتی همچون  توصیف رهبری از شهید سلیمانی، چرا مردم قاسم سلیمانی را دوست داشتند، مروری بر زندگانی شهید، یک خون و این همه برکت، شجاعت و بی‌ادعایی سردار، مقاومت حکیمانه، قسمتی از جنایات هولناک داعش و نشانه‌های تولد خاورمیانه جدید، می‌پردازد. 
در بخشی از این نمایش آمده: «رسم است وقتی بزرگی یا مسئول مملکتی، رخت سفر را می‎‌پوشد و می‌رود، به یادش دسته گلی را بر میز و صندلی او می‌نهند. عجبا هر چه می‌گردیم دفتر کار سردار سلیمانی را نمی‌یابیم. میز و صندلی او را نمی‌یابیم. خدایا دسته‌گل‌های‌مان را کجا ببریم؟ شهید سلیمانی از معدود فرماندهان عالی‌رتبه‌ی سپاه بود که در این دو دهه، جایگاه عالی خود را در قلب عموم مردم ایران حفظ کرد و از آلودگی‌های سیاسی، اقتصادی و ... در امان ماند، از این رو شهادتش جانسوز است.» 
در بخش دیگر این برنامه، دو سرود دانش‌آموزی با محوریت روز مادر و سردار دل‌ها نیز اجرا می‌شود و یک ویژه‌برنامه دوبله همزمان نیز در بخش دیگری اجرا خواهد شد.  حضور برای علاقه مندان در این ویژه‌برنامه، آزاد و رایگان است.
علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این برنامه به فرهنگسرای اندیشه به نشانی خيابان شريعتی،نرسيده به پل سيدخندان، بوستان انديشه مراجعه کنند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فرهنگسرای اندیشه
ارسال نظر
آخرین اخبار
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک
خاطرات اسیر فراری از زندان تکفیری‌های سوریه به چاپ دوم رسید