کد خبر: ۱۳۶۹۳۰

خوانش «زیباترین غریق جهان»، در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوس

دهمین برنامه عصرانه با کتاب کتابخانه فردوس، با خوانش و بررسی داستان کوتاهی از مارکز با عنوان «زیباترین غریق جهان» برگزار می‌شود.

خوانش «زیباترین غریق جهان»، اثر مارکز در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ دهمین نشست برنامه‌ی «عصرانه با کتاب»، از ساعت ۱۶:۳۰ روز چهارشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۲، با خوانش و بررسی داستان کوتاه «زیباترین غریق جهان»، اثر مارکز برگزار خواهد شد.

در نخستین نشست فصل زمستان «عصرانه با کتاب» که با حضور علاقه‌مندان و کارشناسان حوزه ادبیات و روان‌شناسی برگزار می‌شود، یکی از داستان‌های کوتاه نویسنده و‌ روزنامه‌نگار کلمبیایی و برنده جایزه‌ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۲، گابریل گارسیا مارکز (2014-1927 م.)، جمع‌خوانی و بررسی خواهد شد.

«زیباترین غریق جهان» به عنوان یکی از زیباترین داستان‌های کوتاه مارکز، قصه‌ی مردم دهکده‌ای است که جسد مرد غول‌پیکری را در ساحل پیدا می‌کنند و زندگی‌شان پس از آن دستخوش تغییرات شگرفی می‌شود. 

«عصرانه با کتاب» چهارشنبه‌های هر دوهفته یک بار با مدیریت طاهره مختاری، از ساعت ۱۶:۳۰ در کتابخانه فردوس میزبان دوستداران کتاب و کتابخوانی خواهد بود و حضور برای عموم در آن آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه به فرهنگسرای فردوس، واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از خیابان شهید سلیمی جهرمی، کتابخانه فردوس مراجعه کنند. برای اطلاعات بیشتر به نشانی ferdos.farhangsara در شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنید و یا با شماره تلفن ۴۴۰۸۱۰۴۳ تماس بگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه«پیوند جهان» افتتاح شد

فروش کتاب توسط نوجوانان در طرح «پی‌کتاب»

نمایشگاه آثار حجمی با عنوان «پازل من کامل است» در نگارخانه سرو

انکار و تحریف حربه رسانه‌ای غرب در برابر نسل‌کشی غزه است

«اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی بررسی می‌شود

استادان دوره تربیت ژورنالیست سینمایی معرفی شدند؛ تمدید مهلت ثبت‌نام

دومین اجتماع سراسری #فریاد_فلسطین در دریاچه شهدای خلیج فارس

همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران

حرم حضرت علی(ع) با هنر شیعی مزین می‌شود

آلبوم محمد معتمدی در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

جلد پنجم مجموعه «ستاره‌های نبرد هوایی» به چاپ رسید

تولستوی در ایران، فردوسی در روسیه؛ اجرای رقص سنتی روس‌ها در تهران

رسول خادم نمایشگاه «تَن‌پوشِ پهلوان» را افتتاح کرد

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴

گامی تاریخی در مسیر عدالت شغلی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

شورای سیاست‌گذاری و دبیر هفتمین جشنواره تئاتر شهر معرفی شدند

نمایش گنجینه موزه هنر‌های دینی امام علی(ع) در دو نقطه شهر تهران

«نخل و نارنج» وحید یامین‌پور به انگلیسی ترجمه شد

هنرجویان مریم کاظمی با «سیندرلای چینی» روی صحنه پردیس تئاتر تهران می‌روند

عکس؛ آیین رونمایی از طرح یکسان‌سازی قرارداد کارکنان سازمان فرهنگی هنری

نمایش و نقد فیلم «مظنونین همیشگی» در فرهنگسرای ارسباران

نگارخانه لاله میزبان هنرمندان «نوسقاخانه» می‌شود

در شب‌های آینده به کدام کنسرت‌ها برویم؟

بازدید از موزه فرش ایران ۲۰ و ۲۱ خرداد رایگان است

آغاز پیش‌فروش بلیت‌های فیلم «پیرپسر»