کد خبر: ۱۳۷۰۵۴

سارا قطبی:

رمان «حاء. سین. نون» تصویری جدید از صلح امام حسن مجتبی(ع) ارائه می‌دهد

سارا قطبی درباره رمان «حاء. سین. نون» اثر سید علی شجاعی بیان کرد: نویسنده در این رمان با رفت‌ و برگشت‌های راوی میان دو جبهه امام و معاویه و بازسازی و بازیابی اهداف و افکار و شخصیت معاویه، تصویری جدید از صلح امام حسن مجتبی(ع) به مخاطب ارائه می‌دهد. نام‌گذاری زیبا و خلاقانه این رمان نیز یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه این کتاب است.

رمان «حاء. سین. نون» تصویری جدید از صلح امام حسن مجتبی(ع) ارائه می‌دهد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سارا قطبی در نشست معرفی و نقد رمان «حاء. سین نون» نوشته سید علی شجاعی که در مجتمع حکیمیه برگزار شده بود درباره این کتاب گفت: رمان، روایتی است از زندگانی امام حسن مجتبی (ع)، در بستر زمانی شهادت حضرت امیر و آغاز خلافت امام تا شهادت ایشان و محوریت موضوع صلح. شجاعی در این رمان با رفت‌وبرگشت‌های راوی میان دو جبهه امام و معاویه و بازسازی و بازیابی اهداف و افکار و شخصیت معاویه، تصویری جدید از صلح امام به مخاطب ارائه می‌دهد.
وی ادامه داد: سید علی شجاعی در این کتاب به روایت و بررسی ۱۱ سال آخر زندگی امام حسن مجتبی (ع) که شامل ایام صلح و سپس شهادت ایشان است، پرداخته است.  او با توضیح دادن شخصیت حضرت و رفتارشان در برابر مکر معاویه، سعی کرده تا کمی از اسرار پنهان و پوشیده‌ انتخاب‌های امام را برای ما آشکار کند.
این کارشناس ادبی با بیان اینکه درباره تاریخ اسلام با موضوعیت ائمه و اهل بیت نوشتن، با وجود اینکه جذابیت‌هایی دارد اما در کل کار سخت و دشواری است عنوان کرد: دشواری‌های روایت تاریخی اسلام به‌خصوص نحوه شخصیت‌پردازی و یا زمانی که نویسنده سعی می‌کند از تخیل خودش، برای پربارتر شدن داستان استفاده کند بیشتر می‌شود. در این شرایط نوشتن چنین داستانی تبدیل می‌شود به راه رفتن روی لبه‌ باریکی که هر لحظه امکان دارد از روی آن لیز بخورید و درصورت عدم توجه می‌تواند باعث به‌وجود آمدن حاشیه‌هایی شود که کل کار نویسنده را نیز زیر سؤال ببرد.

قطبی پیرامون ویژگی‌های کتاب توضیح داد: مهم‌ترین ویژگی کتاب «حاء. سین. نون» سلامت جستن از روی لبه تیزی روایت تاریخی است که نویسنده به خوبی از پس ارائه تصویری دقیق برآمده است. نام‌گذاری زیبا و خلاقانه این رمان نیز یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه این کتاب است.
وی تصریح کرد: این اثر درباره‌ یکی از پیچیده‌ترین وقایع اسلام است که با توجه به شرایط غیرعادی امام حسن مجتبی (ع) و پیام صلح ایشان با یکی از بدنام‌ترین خلیفه‌های اسلام، با تحلیل‌های گوناگون و اظهار نظرهای متناقض، همراه بوده که همه این‌ها اشاره به حساسیت زیاد این موضوع برای نوشتن رمان دارد.

سارا قطبی همچنین درباره نویسنده کتاب عنوان کرد: سید علی شجاعی فرزند سید مهدی شجاعی نویسنده شناخته شده است. شجاعی بیش از صد اثر چاپ شده در حوزه پوستر، جلد کتاب و نشانه دارد و هم‌چنین مدتی قائم‌مقام انتشارات کتاب نیستان نیز بوده است. او مدتی را نیز به تدریس فلسفه اسلامی، فلسفه غرب، منطق و کلام، نویسندگی، چیستی و چرایی رمان آئینی و داستان درمانی مشغول بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه«پیوند جهان» افتتاح شد

فروش کتاب توسط نوجوانان در طرح «پی‌کتاب»

نمایشگاه آثار حجمی با عنوان «پازل من کامل است» در نگارخانه سرو

انکار و تحریف حربه رسانه‌ای غرب در برابر نسل‌کشی غزه است

«اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی بررسی می‌شود

استادان دوره تربیت ژورنالیست سینمایی معرفی شدند؛ تمدید مهلت ثبت‌نام

دومین اجتماع سراسری #فریاد_فلسطین در دریاچه شهدای خلیج فارس

همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران

حرم حضرت علی(ع) با هنر شیعی مزین می‌شود

آلبوم محمد معتمدی در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

جلد پنجم مجموعه «ستاره‌های نبرد هوایی» به چاپ رسید

تولستوی در ایران، فردوسی در روسیه؛ اجرای رقص سنتی روس‌ها در تهران

رسول خادم نمایشگاه «تَن‌پوشِ پهلوان» را افتتاح کرد

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴

گامی تاریخی در مسیر عدالت شغلی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

شورای سیاست‌گذاری و دبیر هفتمین جشنواره تئاتر شهر معرفی شدند

نمایش گنجینه موزه هنر‌های دینی امام علی(ع) در دو نقطه شهر تهران

«نخل و نارنج» وحید یامین‌پور به انگلیسی ترجمه شد

هنرجویان مریم کاظمی با «سیندرلای چینی» روی صحنه پردیس تئاتر تهران می‌روند

عکس؛ آیین رونمایی از طرح یکسان‌سازی قرارداد کارکنان سازمان فرهنگی هنری

نمایش و نقد فیلم «مظنونین همیشگی» در فرهنگسرای ارسباران

نگارخانه لاله میزبان هنرمندان «نوسقاخانه» می‌شود

در شب‌های آینده به کدام کنسرت‌ها برویم؟

بازدید از موزه فرش ایران ۲۰ و ۲۱ خرداد رایگان است

آغاز پیش‌فروش بلیت‌های فیلم «پیرپسر»