کد خبر: ۱۳۷۲۵۴

در نشست «بچه‌های رستا» در جمع دختران دانش‌آموز منطقه ۱۸ عنوان شد:

«من حقیقی» با تعالی روحی انسان محقق می‌شود

وحید شمسعلی فعال حوزه فرهنگ در نشست «بچه‌های رستا» گفت: من حقیقی انسان ریشه در روح او دارد و با تعالی روحی او محقق می‌شود.

من حقیقی با تعالی روحی انسان محقق می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نهمین نشست گفتگومحور ویژه نوجوانان با عنوان ب«چه‌های رستا» با هدف تبیین صحیح موضوعات و مسائل حوزه نوجوانی در فضای گفتگو و ایجاد بستر عملیاتی برای نوجوانان جهت مشارکت و گفتگو با موضوع «از من نمایشی تا من حقیقی» از سوی فرهنگسرای خاتم(ص) برگزار شد.

در این نشست صمیمی اندیشه ورزی که با تسهیلگری وحید شمسعلی فعال حوزه فرهنگ برگزار شد، وی در ابتدا به تبیین مفاهیم تن و روح و هم‌چنین تفاوتهای این دو با هم پرداخت.

 وی در طول بحث، متذکر این حقیقت شد که جسم انسان در خدمت روح و در واقع وسیله‌ای برای رسیدن به نیازهای حقیقت انسان است .

شمسعلی تصریح کرد: خود حقیقی از جنس ماده نیست، ریشه در روح او دارد و با تعالی روحی انسان محقق می‌شود.

 وی خاطر نشان کرد: روح به ما توانایی انتخاب و تصمیم‌گیری می‌دهد و به دنبال کمالات نامحدود است و توانایی درک واقعیات و تفکر و اندیشه به ما می‌بخشد و همین بُعد است که فضیلت‌های اخلاقی را کسب می‌کند و با کسب فضیلت‌ها مقرب درگاه خداوند و مسجود فرشتگان می‌شود.

این تسهیلگر فرهنگی و اجتماعی از شیطان به‌عنوان اولین کسی که من نمایشی را به انسان نشان داد نام برد و به نوجوانان توصیه کرد به پرورش «من حقیقی» بپردازند تا فضیلت‌ها را کسب نموده و برای رسیدن به کمال راهشان هموار شود.

سلسه نشست‌های «بچه‌های رستا» در راستای راه اندازی باشگاه مخاطبان منطقه ۱۸ و فعال‌سازی کرسی‌های آزاد اندیشی و زمینه‌سازی برای اظهار نظر و گفتگوی نوجوانان برگزار می‌شود.

این نشست روز شنبه ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۱ در دبیرستان دخترانه آزادگان سدید واقع در شهرک ولیعصر(عج)، خیابان حیدری شمالی، کوچه درختی، با حضور نوجوانان مقطع متوسطه اول برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

بر کژدم شب، سنگ بزن سنگ بزن سنگ

اکران و نقد «غریبه و مه» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

موزه‌ها تعطیل شدند

نماهنگ «عین لام یاء» از سوی فرهنگسرای ارسباران منتشر شد

«وعده صادق ۳» روی دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج)

تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «سفری که پرماجرا شد»؛ عیدانه غدیر

صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه«پیوند جهان» افتتاح شد

فروش کتاب توسط نوجوانان در طرح «پی‌کتاب»

نمایشگاه آثار حجمی با عنوان «پازل من کامل است» در نگارخانه سرو

انکار و تحریف حربه رسانه‌ای غرب در برابر نسل‌کشی غزه است

«اژدها وارد می‌شود» با حضور مانی حقیقی بررسی می‌شود

استادان دوره تربیت ژورنالیست سینمایی معرفی شدند؛ تمدید مهلت ثبت‌نام

دومین اجتماع سراسری #فریاد_فلسطین در دریاچه شهدای خلیج فارس

همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران

حرم حضرت علی(ع) با هنر شیعی مزین می‌شود

آلبوم محمد معتمدی در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

جلد پنجم مجموعه «ستاره‌های نبرد هوایی» به چاپ رسید

تولستوی در ایران، فردوسی در روسیه؛ اجرای رقص سنتی روس‌ها در تهران

رسول خادم نمایشگاه «تَن‌پوشِ پهلوان» را افتتاح کرد

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴

گامی تاریخی در مسیر عدالت شغلی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

شورای سیاست‌گذاری و دبیر هفتمین جشنواره تئاتر شهر معرفی شدند

نمایش گنجینه موزه هنر‌های دینی امام علی(ع) در دو نقطه شهر تهران

«نخل و نارنج» وحید یامین‌پور به انگلیسی ترجمه شد