کد خبر: ۱۳۷۴۱۲

آیین پاسداشت فریدون اسماعیلی در فرهنگسرای ارسباران

آیین پاسداشت استاد فریدون اسماعیلی  پیشکسوت هنر دوبله به همراه رونمایی از فیلم مستند «فریدون برادر منوچهر» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

آیین پاسداشت فریدون اسماعیلی در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین پاسداشت استاد فریدون اسماعیلی پیشکسوت هنر گویندگی و دوبله به همراه رونمایی از فیلم مستند « فریدون برادر منوچهر» ، دوشنبه ۲ بهمن ساعت ۱۷ با مشارکت شبکه مستند و با حضور هنرمندان و چهره‌های فرهنگی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

فریدون اسماعیلی برادر منوچهر اسماعیلی دوبلور قدیمی و پیشکسوت است. او که از تهیه کنندگان قدیمی و بنام رادیو است، کار خود در عرصه گویندگی را تحت نظر علی کسمایی و ایرج دوستدار در استودیو مولن روژ از سال ۱۳۴۵ آغاز کرد و به مرور در جایگاه گوینده رادیو، نویسنده، و کارگردان در عرصه رادیو فعالیت کرده است و همچنین ساخت ده ها آنونس تبلیغاتی و فیلم های مستند برای کودکان و نوجوانان و تالیف صد کتاب کودک در شکل نوار قصه و کتاب را در کارنامه خود دارد.

نمونه صدای او در فیلم و سریال‌های قصه‌های جزیره، راه خطر، راننده، گانگستر(جاسوس)، مکانی در آفتاب، بهترین مرد، ساعت ده و نیم، سیلویا و کتاب گویا مجموعه نامرئی و ماجراهای شرلوک هولمز موجود است.

در این مراسم علاوه بر تجلیل از استاد اسماعیلی، از فیلم مستند «فریدون برادر منوچهر» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی نیز رونمایی می‌شود؛ این فیلم روایتی از سال‌ها فعالیت هنری فریدون اسماعیلی است.

علاقمندان برای شرکت در این ویژه برنامه به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

درس‌گفتار «صدای سخن» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

مصطفا کوشکی «نکراسوف» را در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌برد

«ناریا» از امشب جایگزین «پایتخت» می‌شود

برگزاری نمایشگاه نقاشی «پایتخت۷» با آثار سیروس مقدم

دور دوم نمایش «کتابخانه نیمه شب» آغاز شد/ استقبال مخاطبان همچنان ادامه دارد

نمایش و نقد فیلم «من هنوز اینجا هستم» در فرهنگسرای ارسباران

نشست ادبی به مناسبت روز سعدی در فرهنگسرای خانواده

نمایشگاه «نگاه کن این کار ماست» در نگارخانه شفق برگزار می‌شود

تهران‌شناسی بانوان منطقه ۵ با گشت نیم‌روزه در باغ ایرانی ده‌ونک

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۴

اول اردیبهشت‌ماه جلالی و سعدی‌شناسی در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه عکس «پرندگان تالاب انزلی» در فرهنگسرای ارسباران

۵ هنرمند نامزد چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند 

انتشار گزارش مصور تماشاخانه ایران‌شهر در سال ۱۴۰۳

«بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی ۲۹ فروردین رایگان است

دوره‌ی آموزشی «روایتگر بازیگر» در فرهنگسرای فردوس

شب تالاب انزلی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

برجسته‌ترین ویژگی فیلم «چاقوکشی» مضمون انسانی آن است

تئاتر «بچه‌های مدرسه غول می‌شوند» در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می‌رود

نمایش «صندوقچه مادربزرگ»؛ در پردیس تئاتر تهران

عکس؛ چهل‌ونهمین دورهمی «بچه کتابخون‌ها» در کتابخانه علامه طرشتی‎

نمایش موزیکال «مش مش قلی‌خان» ویژه دانش‌آموزان مدارس

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه

آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی هنر جوان «عاماج» در برج میلاد تهران