کد خبر: ۱۳۸۰۲۷

در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود:

خوانش و بررسی داستان کوتاه «اندوه»، اثر آنتوان چخوف

سیزدهمین برنامه عصرانه با کتاب کتابخانه فردوس، با خوانش و بررسی داستان کوتاهی از آنتوان چخوف با عنوان «اندوه» برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ سیزدهمین نشست برنامه‌ عصرانه با کتاب، از ساعت ۱۶:۳۰ روز چهارشنبه ۲۵ بهمن با خوانش و بررسی داستان کوتاه «اندوه» اثر آنتوان چخوف برگزار خواهد شد.

آنتون چخوف(1904-1860)، داستان‌نویس و نمایشنامه‌نویس برجسته‌ی روس است که در زمان حیات کوتاهش، بیش از 700 اثر ادبی آفرید. او را مهم‌ترین داستان‌نویس کوتاه برمی‌شمارند. چخوف در نمایشنامه‌نویسی نیز آثار برجسته‌ای از خود به جا گذاشته است و وی را پس از شکسپیر، بزرگ‌ترین نمایشنامه‌نویس می‌دانند. از مهم‌ترین نمایشنامه‌های جخوف می‌توان به «باغ آلبالو»، «سه خواهر» و «مرغ دریایی» اشاره کرد. چخوف در 44 سالگی بر اثر ابتلا به بیماری سل درگذشت.

داستان کوتاه اندوه که با عنوانهای دلتنگی و سوگواری نیز به فارسی ترجمه شده، داستان مردی است که پسرش را از دست داده و کسی را در اطرافش پیدا نمی‌کند تا با او درد دل کند. به هرکس روی می‌آورد تا با او از اندوه مرگ پسر جوانش بگوید، اما با سردی و بی‌اعتنایی روبه‌رو می‌شود. سرانجام ناچار می‌شود دلتنگ و رنجیده خاطر به اصطبل برود و با اسب پیرش درد دل کند.

«عصرانه با کتاب» با حضور بهبد بهلولی و طاهره مختاری به عنوان کارشناسان برنامه، چهارشنبه‌های هر دوهفته یک بار، از ساعت ۱۶:۳۰ در کتابخانه فردوس میزبان دوستداران کتاب و کتابخوانی خواهد بود و حضور برای عموم در آن آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه به فرهنگسرای فردوس، واقع در فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از خیابان شهید سلیمی جهرمی، کتابخانه فردوس مراجعه کنند. برای اطلاعات بیشتر به نشانی ferdos.farhangsara در شبکه‌های اجتماعی مراجعه فرمایید یا با شماره تلفن 44081043 تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴