کد خبر: ۱۳۸۲۶۶

فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌کند

آیین بزرگداشت محسن الهامیان در ویژه‌برنامه «تا صبحدم»

آیین بزرگداشت محسن الهامیان موسیقی‌دان، نویسنده، مترجم و آهنگساز سه‌شنبه هشتم اسفندماه با عنوان «تا صبحدم» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

آیین بزرگداشت محسن الهامیان در ویژه‌برنامه «تا صبحدم»به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین بزرگداشت محسن الهامیان موسیقی‌دان، نویسنده، مترجم و آهنگساز سه‌شنبه هشتم اسفندماه ساعت ۱۸ با عنوان «تا صبحدم» و با هدف تجلیل از ۵۰ سال فعالیت الهامیان در عرصه موسیقی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

پخش کلیپی از فعالیت‌های استاد الهامیان در زمینه موسیقی، سخنرانی استادان و هنرجویان قدیمی ایشان و همچنین چند اجرای موسیقی، بخش‌های مختلف این آیین خواهد بود.

محسن الهامیان متولد ۱۳۲۷ در تهران، موسیقی را با آموختن پیانو نزد اردشیر روحانی آغاز کرد و لوست مارتیروسیان، محمدتقی مسعودیه و مصطفی کمال پورتراب برخی از دیگر استادان وی بودند. الهامیان از سال ۱۳۶۲ تدریس را در هنرستان عالی موسیقی آغاز کرد و آلبوم موسیقی «برای تو»، سه قطعه برای پیانو با عنوان «فضای ایرانی»، «سونات برای پیانو و ویولن در سه موومان» و یک قطعه سه موومانه برای ارکستر مجلسی برخی آثار موسیقایی منتشرشده او هستند.

همچنین تألیف و ترجمه بیش از ۳۰ جلد کتاب تخصصی در کارنامه هنری الهامیان به چشم می‌خورد که از آن جمله می‌توان به «رساله آهنگسازی»، «تئوری موسیقی»، «آشنایی با تاریخ موسیقی اروپا»، «رساله هارمونی تئودور دوبوا»، «رساله کنترپوان کروبینی»، «رساله فوگ آندره ژدالژ»، «موسیقی فیلم: هنر فراموش‌شده» و... اشاره کرد.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴
غزه چشم دنیا را به دیوصفتی رژیم صهیونیستی باز کرد
کتاب تازه محمود دولت‌آبادی منتشر شد
۸ کتاب صوتی جدید با صدای هوتن شکیبا و سروش صحت در فیدیبو بارگذاری شد
دومین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
سینماها فردا تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند
صبح است جانا! شوری به پا کن...
حضور بیش از ۳۰۰ اثر در بخش عکس نهمین جشنواره فیلم شهر
مجلس روضه حضرت زهرا(س) ویژه بانوان در فرهنگسرای اشراق
اکران و نقد و بررسی فیلم سینمایی«لاک پشت» در فرهنگسرای اندیشه
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش شاد و موزیکال «بره ناقلا» در فرهنگسرای خانواده به روی صحنه می‌رود
جمع‌خوانی کتاب «خود انگیختگی» در کتابخانه تلاش
فرهنگ شهروندی؛ زیربنای جامعه سالم و پیشرفته- معصومه آبرون
نشست «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران