کد خبر: ۱۳۸۲۶۶

فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌کند

آیین بزرگداشت محسن الهامیان در ویژه‌برنامه «تا صبحدم»

آیین بزرگداشت محسن الهامیان موسیقی‌دان، نویسنده، مترجم و آهنگساز سه‌شنبه هشتم اسفندماه با عنوان «تا صبحدم» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

آیین بزرگداشت محسن الهامیان در ویژه‌برنامه «تا صبحدم»به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین بزرگداشت محسن الهامیان موسیقی‌دان، نویسنده، مترجم و آهنگساز سه‌شنبه هشتم اسفندماه ساعت ۱۸ با عنوان «تا صبحدم» و با هدف تجلیل از ۵۰ سال فعالیت الهامیان در عرصه موسیقی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

پخش کلیپی از فعالیت‌های استاد الهامیان در زمینه موسیقی، سخنرانی استادان و هنرجویان قدیمی ایشان و همچنین چند اجرای موسیقی، بخش‌های مختلف این آیین خواهد بود.

محسن الهامیان متولد ۱۳۲۷ در تهران، موسیقی را با آموختن پیانو نزد اردشیر روحانی آغاز کرد و لوست مارتیروسیان، محمدتقی مسعودیه و مصطفی کمال پورتراب برخی از دیگر استادان وی بودند. الهامیان از سال ۱۳۶۲ تدریس را در هنرستان عالی موسیقی آغاز کرد و آلبوم موسیقی «برای تو»، سه قطعه برای پیانو با عنوان «فضای ایرانی»، «سونات برای پیانو و ویولن در سه موومان» و یک قطعه سه موومانه برای ارکستر مجلسی برخی آثار موسیقایی منتشرشده او هستند.

همچنین تألیف و ترجمه بیش از ۳۰ جلد کتاب تخصصی در کارنامه هنری الهامیان به چشم می‌خورد که از آن جمله می‌توان به «رساله آهنگسازی»، «تئوری موسیقی»، «آشنایی با تاریخ موسیقی اروپا»، «رساله هارمونی تئودور دوبوا»، «رساله کنترپوان کروبینی»، «رساله فوگ آندره ژدالژ»، «موسیقی فیلم: هنر فراموش‌شده» و... اشاره کرد.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹