کد خبر: ۱۳۸۴۷۹

نمایشگاه «آلزایمر خود خواسته» در نگارخانه شفق

نمایشگاه «آلزایمر خود خواسته» به هنرمندی سروش لطیفی روز پنجشنبه ۱۷ اسفندماه ساعت ۱۶ در نگارخانه شفق برپا می‌شود.

نمایشگاه «آلزایمر خود خواسته» در نگارخانه شفقبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ سروش لطیفی درباره نمایشگاه «آلزایمر خود خواسته» گفت: من تلاش کرده‌ام تا در مواجهه با خاطرات، ترس را برداشته و خود را با دنیایی از فراموشی و آگاهی آشنا کنم، جایی که شکوفایی یک هویت گمشده در مقابله با سدی چون خاطرات محو و ممنوع رخ می دهد.

در این سفر درونی، پاک کردن قسمتی از حافظه، من را از گره‌هایی از جنـس ترس به مرحله‌ای از رهایی و تجربه هدایت می‌کند، جایی که ماجراهایی از زندگی در شکل‌ها و رنگهایی جدید به من نشان داده می‌شوند. با وجود فراموشی و نا آگاهی، من به دنبال معنا و آگاهی به شکـل جديد می گردم. احساساتی ژرف که به صورت ناخودآگاه از بدن و حس‌هایم بیـرون می‌زنند که نه تنها مهمان ناخوانده و بلکه صاحب تمام ماهیتم هستند.

لطیفی زیر نظر اساتیدی چون پرهام تقی اف، بهنام صدیقی و عاطفه حقیقی و علی میراسماعیلی پرورش یافته است. او سابقه تدریس عکاسی در دانشگاه را دارد و اکنون مدرس دوره‌های عکاسی مقدماتی ،شناخت نور و عکاسی تبلیغاتی و محصول است.

نمایشگاه «آلزایمر خود خواسته» بر اساس طرحی از سال ۱۳۹۷ شکل گرفت و با تغییرات مفهومی بسیاری تا به امروز ادامه داشت و پرهام تقی‌اف در شکل‌گیری این مجموعه نقش بسیار کلیدی ایفا کرد.

این نمایشگاه با نمایش ۳۰ عکس با تکنیک هنر مفهومی تا ۲۳ اسفندماه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ و جمعه ۱۸ اسفندماه ساعت ۱۶ تا ۱۹ در نگارخانه شفق میزبان علاقه‌مندان است.

عموم علاقه‌مندان برای بازید از آثار نمایشگاه یاد شده می‌توانند به نگارخانه شفق واقع در خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی (یوسف‌آباد)، خیابان بیست ‌ویکم، بوستان شفق، فرهنگسرای خانواده مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88554018 تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

مصطفا کوشکی «نکراسوف» را در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌برد

«ناریا» از امشب جایگزین «پایتخت» می‌شود

برگزاری نمایشگاه نقاشی «پایتخت۷» با آثار سیروس مقدم

دور دوم نمایش «کتابخانه نیمه شب» آغاز شد/ استقبال مخاطبان همچنان ادامه دارد

نمایش و نقد فیلم «من هنوز اینجا هستم» در فرهنگسرای ارسباران

نشست ادبی به مناسبت روز سعدی در فرهنگسرای خانواده

نمایشگاه «نگاه کن این کار ماست» در نگارخانه شفق برگزار می‌شود

تهران‌شناسی بانوان منطقه ۵ با گشت نیم‌روزه در باغ ایرانی ده‌ونک

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۳۰ فروردین ماه ۱۴۰۴

اول اردیبهشت‌ماه جلالی و سعدی‌شناسی در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه عکس «پرندگان تالاب انزلی» در فرهنگسرای ارسباران

۵ هنرمند نامزد چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند 

انتشار گزارش مصور تماشاخانه ایران‌شهر در سال ۱۴۰۳

«بوستان سعدی» برگزیده جایزه بهترین اثر ترجمه شده ادبیات جهان شد

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی ۲۹ فروردین رایگان است

دوره‌ی آموزشی «روایتگر بازیگر» در فرهنگسرای فردوس

شب تالاب انزلی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

برجسته‌ترین ویژگی فیلم «چاقوکشی» مضمون انسانی آن است

تئاتر «بچه‌های مدرسه غول می‌شوند» در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می‌رود

نمایش «صندوقچه مادربزرگ»؛ در پردیس تئاتر تهران

عکس؛ چهل‌ونهمین دورهمی «بچه کتابخون‌ها» در کتابخانه علامه طرشتی‎

نمایش موزیکال «مش مش قلی‌خان» ویژه دانش‌آموزان مدارس

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه

آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی هنر جوان «عاماج» در برج میلاد تهران

نمایش و نقد فیلم «رستگاری در شاوشنک» در فرهنگسرای ارسباران