کد خبر: ۱۴۰۳۰۲

برای توانمندسازی نسل آلفا و زد؛

بوت‌کمپ آموزش بازی‌سازی برپا می‌شود

بوت‌کمپ آموزش بازی‌سازی از ۲۰ تا ۲۶ مرداد با هدف تحقق دغدغه ملی برای توانمندسازی و مهارت یابی نسل «آلفا» و «زد» در زمینه بازی سازی برگزار می‌شود.

بوت‌کمپ آموزش بازی‌سازی برپا می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آمارهای بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نشان می‌دهد که بالغ بر ۳۴ میلیون گیمر در کشور وجود دارند که میانگین سنی آنها ۲۳ سال است؛ بنابراین تعداد زیادی از گیمرها علاوه بر اشتیاق برای بازی کردن، تمایل به تولید بازی نیز دارند. این به دلیل پیوند خوردن آموزش، سرگرمی، جذابیت و پیچیدگی بازی‌ها است که شاید هیچ صنعت و کسب و کار دیگری به طور همزمان این ویژگی‌ها را نداشته باشد. در این زمینه، تاکنون ۱۸ دوره رویداد استعدادیابی بازی‌سازی در مناطق محروم کشور طی سالهای اخیر برگزار شده است.

رسانه آخرین خبر و خانه خلاق برسا با هدف استعدادیابی و جذب افراد علاقه‌مند به تولید بازی‌های موفق، اقدام به برگزاری بوت‌کمپ آموزش بازی‌سازی در استان خراسان رضوی کرده‌اند.

این بوت‌کمپ قرار است علاوه بر استان خراسان رضوی، در سایر استان‌ها نیز برگزار شود و به صورت یک تور آموزش ملی و با حضور برجسته‌ترین اساتید ادامه یابد.

یکی از مهم‌ترین رویکردهایی که در برگزاری این دوره‌های آموزشی و استعدادیابی دارد، این است که فراگیران پس از یک دوره یک هفته‌ای آموزش فشرده، رها نشوند و آموزش آنها پس از این دوره فشرده نیز ادامه پیدا کند. در این دوره، شرکت‌کنندگان از آموزش فردی فاصله می‌گیرند و تبدیل به تیم‌های ماهر می‌شوند.

تداوم آموزش این افراد بسته به حفظ تیم‌ها و تشویق آنها به ادامه ساخت بازی دارد؛ بنابراین تلاش ما بر این است که آموزش آنها پس از این دوره ادامه پیدا کند و تیم‌ها به محصول واقعی و انتشار برسانند.

این رویداد از ۲۰ تا ۲۶ مردادماه برگزار می‌شود و به دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها، فرصت خوبی برای آموزش و شروع یک مهارت جدید درآمدزا است که می‌تواند مسیر تحصیلی و کاری شرکت‌کنندگان را تغییر دهد.

شرکت‌کنندگان ممتاز از «بورسیه آموزشی» بهره‌مند خواهند شد. یعنی تیم‌هایی که بتوانند در انتهای این رویداد که رقابتی ۴۸ ساعته دارد، بازی موفقی ارائه کنند، از آموزش رایگان دوره‌های تخصصی پس از این رویداد برخوردار می‌شوند.

محورهای اصلی این رویداد شامل سه سرفصل اصلی بازیسازی یعنی طراحی بازی، هنر دو بعدی در بازی‌سازی و برنامه‌نویسی با موتور یونیتی است. علاوه بر این، شرکت‌کنندگان از منتورینگ تخصصی اساتید بهره‌مند می‌شوند و پس از دوره، در صورت تمایل، امکان جذب و به‌کارگیری آنها در خانه خلاق برسا فراهم خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴
غزه چشم دنیا را به دیوصفتی رژیم صهیونیستی باز کرد
کتاب تازه محمود دولت‌آبادی منتشر شد
۸ کتاب صوتی جدید با صدای هوتن شکیبا و سروش صحت در فیدیبو بارگذاری شد
دومین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
سینماها فردا تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند
صبح است جانا! شوری به پا کن...
حضور بیش از ۳۰۰ اثر در بخش عکس نهمین جشنواره فیلم شهر
مجلس روضه حضرت زهرا(س) ویژه بانوان در فرهنگسرای اشراق
اکران و نقد و بررسی فیلم سینمایی«لاک پشت» در فرهنگسرای اندیشه
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش شاد و موزیکال «بره ناقلا» در فرهنگسرای خانواده به روی صحنه می‌رود
جمع‌خوانی کتاب «خود انگیختگی» در کتابخانه تلاش
فرهنگ شهروندی؛ زیربنای جامعه سالم و پیشرفته- معصومه آبرون
نشست «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران