کد خبر: ۱۴۰۳۸۱

گروه کُر مادران فرهنگسرای ارسباران عضو می‌پذیرد

گروه کُر مادران فرهنگسرای ارسباران از میان علاقه‌مندان به موسیقی عضو می‌پذیرد.

گروه کُر مادران فرهنگسرای ارسباران عضو می‌پذیردبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، گروه کُر مادران فرهنگسرای ارسباران از میان علاقه‌مندان به موسیقی عضو می‌پذیرد. این گروه در ابتدای سال ۱۴۰۳ در فرهنگسرای ارسباران آغاز به کار کرده و در حال حاضر به صورت مداوم و هفتگی در روزهای دوشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به رهبری و مدیریت سعید رضایت به تمرین می‌پردازد. 

این کلاس هر هفته با تمرین‌های آرامش‌بخش و مدیتیشن آغاز می‌شود و پس از آن با انجام تمرین‌های تخصصی تنفس و صداسازی، شرکت‌کنندگان صدای خود را گرم می‌کنند. در طول کلاس مبانی تخصصی موسیقی به صورت گوشی و تجربی به بانوان آموزش داده می‌شود و به وسیله این آموزش‌های تخصصی، صدای بانوان و گوش موسیقیایی و شناخت آنها از ریتم تقویت می‌شود. در نیمه دوم کلاس که جذاب‌ترین بخش آن برای اعضاست، به تمرین و خوانش گروهی قطعات اصیل و ماندگار موسیقی ایران پرداخته می‌شود. 

گروه کُر مادران با هدف تقویت عزت نفس و خودباوری و شکوفایی بانوی ایرانی تشکیل شده و رسالت آن ایجاد حال خوب برای زن ایرانی است. به دلیل چالش‌برانگیز بودن و فشردگی تمرینات کلاسی، جامعه هدف این گروه رده سنی ۲۵ تا ۶۵ سال است و به بانوان با رده سنی بالاتر حضور و شرکت در این کلاس‌ها توصیه نمی‌شود. گروه کر مادران فرهنگسرای ارسباران در بدو تاسیس با استقبال چشمگیر بانوان مواجه شد و در حال حاضر ۱۰۰ عضو فعال دارد و همچنان پذیرای بانوان علاقه‌مند به عضویت در گروه است. 

بانوان گرامی برای عضویت می‌توانند روزهای دوشنبه ساعت ۹:۴۵ به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹