کد خبر: ۱۴۱۱۹۱

در نقد فیلم سینمایی «لنگ‌ دراز» مطرح شد؛

این فیلم امتیازات مهم‌ترین فیلم‌های ژانر وحشت را ندارد

هفتاد و چهارمین نشست «فیلم بزرگ روی پرده بزرگ»، عصر چهارشنبه ۷ شهریورماه، با اکران و نقد فیلم سینمایی «لنگ دراز» در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

این فیلم امتیازات مهم‌ترین فیلم‌های ژانر وحشت را نداردبه گزراش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ هفتاد و چهارمین نشست «فیلم بزرگ روی پرده بزرگ»، عصر چهارشنبه ۷ شهریورماه، با اکران و نقد فیلم سینمایی «لنگ دراز» و با حضور امیر قادری منتقد و دبیر کافه سینما در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.

فیلم لنگ‌ دراز Longlegs یک فیلم ترسناک (روانشناختی و فراطبیعی)، معمایی، جنایی، درام و هیجان انگیز محصول سال ۲۰۲۴ کشور آمریکا به نویسندگی و  کارگردانی آز پرکینز (Oz Perkins) در مورد یک مامور اف‌بی‌آی به نام لی هارکر (با بازی مایکا مونرو) است که وظیفه رسیدگی به پرونده حل‌نشده یک قاتل زنجیره‌ای (با بازی نیکلاس کیج) را به عهده می‌گیرد. اما همانطور که تحقیقات پیچیده‌تر شده و شواهدی پنهان کشف می‌شوند، هارکر متوجه وجود یک ارتباط شخصی با این قاتل بی‌رحم می‌شود. حال او باید با زمان رقابت کند تا قبل از حمله دوباره قاتل، او را متوقف کند اما…

«لنگ دراز» عنوان فیلم تحسین‌شده را به دوش می‌کشد، اما با شروع جلسه نقد با بازخوردهای ناامیدکننده‌ای همراه بود. امیر قادری، منتقد و کارشناس سینما، در پاسخ به این بازخوردها گفت: این فیلم گویا با الگوبرداری از نمونه‌های خوب تاریخ سینما ساخته شد است اما کیفیت آن نمونه‌ها را ندارد.

وی در ادامه با بیان تاریخچه موضوع قاتل‌های زنجیره‌ای گفت: قاتل‌های زنجیره‌ای از دهه ۱۹۶۰ و با هیچکاک وارد دنیای سینمایی شدند. حدود سال ۱۹۶۶ سانسور در هالیوود از میان رفت و همین سبب شد تا مدل‌هایی از سینما که امکان تولید نداشتند، از جمله سینمای ترسناک، جانی دوباره بگیرند؛ به ویژه آن که در سینمای ترسناک نهاد‌های پذیرفته شده مثل خانواده زیر سوال می‌رفتند تا عاملی برای ترس باشند و در آن سال این نوع نمایش در سینما بسیار به چشم می‌خورد تا اینکه در دهه ۱۹۸۰ دوباره در لایه سانسور فرو می‌رود و در دهه ۱۹۹۰ این مضامین و زیر سوال رفتن نهادها به سینما باز می‌گردد.

قادری در ادامه افزود: این فیلم بسیار پرمدعا بود اما هیچ یک از ایده‌ها و مضامین ادعای خود را گسترش نداد و عمق آن‌ها را به نمایش نگذاشت. نمونه‌ آن نمایش آلبوم تی‌رکس بود که تنها در حد یک تصویر باقی ماند و یا تخریب نهاد خانواده که آن نیز در سطح باقی ماند و تاثیر چندانی نداشت.

دبیر کافه سینما در جمع‌بندی نهایی گفت:  فیلم سینمایی لنگ داز امتیازات مهم‌ترین فیلم‌های ژانر وحشت را ندارد.

سپس تماشاگران نظرات خود را بیان کردند؛ یکی از مخاطبان نمادها و نشانه‌های روانشناختی فیلم را بررسی کرد و امیر قادری نیز نشانه‌های روانشناختی را یکی از پایه‌های مشترک با ژانر ترسناک خواند.

سایر نظرات همراه با ناامیدی از فیلم و القاب دریافتی آن بود که سبب شد تا درباره اعتبار جریان نقد سینمای جهان و جوایز جشنواره‌ها نیز بحث شود. «بی محتوا» و «سردرگم کننده» بخشی از صفاتی بود که به این فیلم نسبت داده شد.

مخاطب دیگری نیز درباره تناسب نداشتن روند فیلم و نمایش اتفاقات و همچنین ترکیب نشدن ژانر وحشت و هیجانی در فیلم گفت و آن را غیر قابل قبول خواند و یک فرد نیز تنها نقطه قوت فیلم را موسیقی و شیوه فیلمبرداری اصولی خواند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت
فراخوان جشنواره داستان و ناداستان «روایت پیروزی»
نگاهی به موسیقی «فردیرک دیلیوس» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت عباس خامه‌یار در فرهنگسرای رسانه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و سیاسی
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی رویداد ملی پادکست فارسی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «از قلم تا قله» در فرهنگسرای سلامت
رونمایی کتاب‌های «برف کهنه» و «برف نو» در فرهنگسرای خاوران؛ روایت نوجوانان از جنگ و زندگی
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در چهارمین همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»
اجرای رایگان نمایش «کلیله و دمنه» در تماشاخونه فردوس
پنجمین جشنواره فرهنگی هنری «بحران» برگزار می‌شود
آیین تعزیه‌خوانی «روضه مادر ۳» در فرهنگسرای سلامت
جای خرده‌روایت‌های مردمی از جنگ هشت ساله در آثار ما خالی است
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب
نشست «کتابنوش» با حضور دو نویسنده دفاع مقدس برگزار شد
ویژه‌برنامه «خانواده در پرتو عشق فاطمی» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود