کد خبر: ۱۴۱۴۴۵

پویش نقاشی دیواری نوجوانان با عنوان «مهر رنگ» در فرهنگسراهای تهران

پویش نقاشی دیواری نوجوانان ۷ تا ۱۸ ساله با عنوان «مهر رنگ» در فرهنگسراهای تهران برگزار می‌شود.

پویش نقاشی دیواری نوجوانان با عنوان «مهر رنگ» در فرهنگسراهای تهرانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حامد خیاط مدیر فرهنگی هنری منطقه ۴ و رییس فرهنگسرای اشراق از برگزاری رویداد «مهر رنگ» خبر داد و گفت: در پویش نقاشی دیواری با عنوان «مهر رنگ»، نوجوانان ۷ تا ۱۸ ساله با موضوع ایران آینده با هر تکنیکی که مایل باشند با موضوع ایران آینده نقاشی می‌کشند.

دبیر اجرایی رویداد «مهر رنگ» ادامه داد: کارگاه‌های این رویداد از یکشنبه ۱۸ شهریورماه در فرهنگسراهای تهران آغاز شده و در روز چهارشنبه ۲۱ شهریورماه به پایان رسیده است. تلاش شده در این پویش علاوه بر هنرجویان کلاس‌های طراحی و نقاشی فرهنگسراها، از ظرفیت نوجوانان حلقه بچه‌های ایران آینده، بچه‌کتابخون‌ها، بچه‌های رستا و باشگاه‌های نوجوانی فرهنگسراها استفاده شود و در نهایت حلقه تازه‌ای از نوجوانان با عنوان «بچه‌های شهرآرا» شکل بگیرد.

خیاط درباره روند داوری آثار عنوان کرد: کارشناسان و متخصصان حوزه دیوارنگاری نقاشی‌های نوجوانان را بررسی می‌کنند و به یک ترکیب‌بندی جدید برای اجرا روی دیوار می‌رسند. در نهایت آثار برگزیده نوجوانان مستعد انتخاب می‌شود و استاد دیوارنگار از این آثار در ترکیب‌بندی خود استفاده خواهد کرد. ممکن است برخی آثار به صورت کامل استفاده شود و از برخی آثار جزئیاتی اقتباس شود.  

وی اضافه کرد: هر یک از فرهنگسراها پنج دیوار مناسب که در معرض دید عموم باشد و ابعادی با ۱۰ متر طول و سه و نیم متر ارتفاع داشته باشد معرفی می‌کند و پس از بررسی این دیوارها توسط کارشناسان این حوزه، دیوار مناسب برای اجرای دیوارنگاری انتخاب می‌شود.

خیاط در پایان گفت: مقرر شده آثار تا پایان مهرماه روی دیوار اجرا شود و در نخستین روز اجرا که متعاقبا اعلام خواهد شد، همه نوجوانان برگزیده، نقاشی و رنگ‌گذاری روی دیوار را تجربه خواهند کرد. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)