کد خبر: ۱۴۱۷۲۷

بررسی داستان کوتاه «میز، میز است» در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوس

بیست و چهارمین نشست «عصرانه با کتاب» با خوانش و بررسی داستان کوتاه «میز، میز است» نوشته‌ پیتر بیکسل در کتابخانه‌ فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.

بررسی داستان کوتاه «میز، میز است» در عصرانه با کتاب فرهنگسرای فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، برنامه‌ عصرانه با کتاب در بیست و چهارمین نشست خود از ساعت ۱۶:۳۰ روز چهارشنبه چهارم مهرماه با خوانش و بررسی داستان کوتاه «میز، میز است» اثر پیتر بیکسل برگزار خواهد شد.

«پیتر بیکسل»، متولد ۱۹۳۵، ژورنالیست، داستان‌نویس و رمان‌نویس آلمانی‌زبان سوئیسی است که بسیاری او را استاد داستان‌های کوتاه می‌دانند. «بیکسل» در نوشتن داستان کوتاه و ایجاد موقعیت و وقایع منحصر به فرد، با خلق شخصیت‌هایی پیچیده، توانایی شگرفی دارد و در داستانهایش با جملاتی ساده و کوتاه، پیام‌هایی پیچیده و معنادار را به مخاطب ارائه می‌دهد. تنهایی، عدم مخاطب و نداشتن روابط انسانی، از جمله مباحثی‌ست که در آثار او نمایان است.

«در واقع خانم بلوم دلش می‌خواهد با شیرینی‌فروش آشنا شود» (سال ۱۹۶۴) «فصل‌ها» (سال ۱۹۶۷) و «داستان‌های کودکان» (سال ۱۹۶۹) از جمله آثار بیکسل است. مجموعه‌ای از داستان‌های او با عنوان «آمریکا وجود ندارد» به فارسی چاپ و ترجمه شده‌است.

داستان کوتاه «میز، میز است»، دربارۀ پیرمردی تنهاست که زندگی کسالت‌بار و نداشتن هم‌صحبت، باعث می‌شوند تا پیرمرد واکنشی عجیب نشان دهد. زبانی اختراع می‌کند تا از پوچی زندگی‌اش رهایی پیدا کند. اما این زبان جدید، پیرمرد را از چاله‌ی تنهایی به چاه انزوا می‌اندازد.

«عصرانه با کتاب» با حضور طاهره مختاری و بهبد بهلولی به عنوان کارشناسان برنامه، چهارشنبه‌های هر دوهفته یک بار، از ساعت ۱۶.۳۰ در کتابخانه فردوس میزبان دوستداران کتاب و کتابخوانی خواهد بود و حضور در آن برای عموم آزاد است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این برنامه به فرهنگسرای فردوس، واقع در فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از خیابان شهید سلیمی جهرمی، کتابخانه فردوس مراجعه کنند. برای اطلاعات بیشتر به نشانی ferdos.farhangsara در شبکه‌های اجتماعی مراجعه فرمایید یا با شماره تلفن ۴۴۰۸۱۰۴۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹

فیلم؛ نشست هیئت کتاب با حضور نوجوانان

فیلم؛ نشست نقد و بررسی کتاب «شاهد و شرور»

فیلم؛ ویژه برنامه جشن خرگوش‌ها با حضور نوجوانان

فیلم؛ ویژه‌برنامه ایران آینده در باغ کتاب تهران

فیلم؛ اردوی عکاسی نوجوانان در باغ کتاب تهران

فیلم؛ چهارمین رویداد روبیک آرمان فلسطین

فیلم؛ دومین مسابقه مناظره بچه‌های رستا در فرهنگسرای اشراق

فیلم؛ اردوی نوجوانان فرهنگسراها

فیلم؛ جشنواره سرود «هم‌سُرا۲» با حضور نوجوانان

فیلم؛ اجتماع بچه‌های ایران آینده در باغ کتاب تهران