کد خبر: ۱۴۱۹۱۹

در واکنش به شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان؛

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

تعدادی از هنرمندان طراح گرافیک، در واکنش به شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، طرح‌هایی را ترسیم کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرنگار مهر، در حالی که رژیم صهیونیستی بعد از گذشت یک سال از حمله به غزه، نتوانسته از جنگ فرسایشی در این باریکه پیروز خارج شود، حملات خود را علیه لبنان و مناطق مسکونی ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و پس از تشدید این حملات وحشیانه، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را به شهادت رساند. البته باوجود شهادت سید مقاومت و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مناطق مسکونی لبنان، نیروهای حزب الله به نبرد خود با دشمن صهیونیستی ادامه می‌دهند.

تعدادی از گروه‌های هنری و هنرمندان طراح گرافیک از همان ساعات ابتدایی حمله وحشیانه صهیونیست‌ها، دست به قلم شدند و زمانی که سیدحسن نصرالله به شهادت رسید، نیز طرح‌های گرافیک، تصویرسازی شده و حروف نگاری یا لوگوتایپ‌هایی نیز ترسیم کردند. این آثار اکثراً در تجلیل از مقام ارزشمند شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و جبهه مقاومت است که عرض ارادت خود را به این شهید بزرگوار اعلام داشته‌اند.

خانه طراحان انقلاب اسلامی، نهضت مردم، پوستر انقلاب و «هنر هیئت» که شبکه‌ای از هنرمندان فعال در عرصه هیئت را تشکیل می‌دهد، از جمله مراکز و سازمان‌هایی هستند که به محض بروز اتفاقات، دست به قلم می‌شوند و واکنش سریع خود را در فضای مجازی برای بهره‌برداری عموم منتشر می‌کنند. در ادامه برخی از آثار آنها را مرور می‌کنیم.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

۲ طرح تصویرسازی شده بالا از سمت راست، متعلق به هانیه هادیان و طیبه محمد یاری از هنرمندان هیئتی است که به مناسبت شهادت سیدالشهدای مقاومت سید حسن نصرالله ترسیم شده است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

۲ طرح بالا نیز توسط هوش مصنوعی ترسیم و در طرح سمت راست، از حروف نگاری نیز بهره گرفته شده است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

پوستر سمت راست، اثر محمدرضا میری با عنوان «اسوة المقاومة» است که در نهضت مردمی پوستر انقلاب منتشر شده است. همچنین طراح ‬گرافیک پوستر سمت چپ، صالح کوشکی و طراح نوشتار آن مجتبی حسن زاده است. در توضیح این پوستر که کاری از خانه طراحان انقلاب اسلامی است، آمده: «جهان روشن شد از نور شهادت، جاء نصرالله / ‏ که باشم من؟! خدا فرموده حزب‌الله پیروز است.»

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

تصویر سمت راست اثری مشترک از حمید ژولانژاد و مهران پندار و تصویر سمت چپ کاری مشترک از محسن راستی پور و حسین براتی برای شهادت سید مقاومت است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

تصویر سمت راست، طرح گرافیکی «بی شک پیروز خواهیم شد» اثری از محمد حسین ساسانی از مرکز آفرینش‌های هنری معاونت فرهنگی بسیج استان قم است. همچنین تصویر سمت چپ نیز دیوارنگاره میدان فلسطین است که اثر هنرمندان هیئتی، حمید ژولانژاد و مهران پندار است و در آن هم از تصویرسازی و هم حروف نگاری استفاده شده است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

طرح حروف نگاری بالا نیز اثر هنرمند هیئتی محمدمهدی منصوری است که به مناسبت شهادت سید شهدای مقاومت سید حسن نصرالله ترسیم شده است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

تصویر سمت راست، طرح حروف‌نگاری «بی شک پیروز خواهیم شد» اثر هنرمندان هیئتی محمدطاها نکویی و امیرمهدی خرم دل و همچنین تصویر سمت چپ، طرح تصویرسازی «سرنوشت مقلدان خمینی چیزی جز شهادت نیست و شهادت افتخار ماست» اثر هنرمند هیئتی عباس گودرزی است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

طرح حروف‌نگاری بالا اثری از گروه نمای نزدیک است که به مناسبت شهادت سید شهدای مقاومت سید حسن نصرالله خلق شده است. در این طرح، جمله «حزب الله زنده است» و «او همچنان با ماست، اندیشه‌اش، جانش و آرمانش …» نقش بسته است.

قلم‌هایی که برای «سید مقاومت» طرح و نقش زدند/ او همچنان با ماست

۲ طرح تصویرسازی شده بالا نیز کاری از هنرمندان واکنش سریع نهضت مردمی پوستر انقلاب است؛ پوستر سمت راست، اثر محمدمتین تقوی‌نیا با عنوان «حزب الله زنده است» و پوستر سمت چپ اثر پویا سرابی با عنوان «گور خودتان را کندید» است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد

از پلاک هویتی ایران تا کتیبه «ما ملت امام حسینیم»؛ تلاقی ایران و محرم در محصولات فرهنگی سازمان

جمال اجلالی درگذشت

پویش سراسری «ایستاده برای ایران» آغاز شد

رویا میرعلمی، گیتی قاسمی، رضا بهبودی و... روی صحنه می‌روند

اکران آنلاین ۱۳ فیلم و ‌فیلم‌تئاتر کانون پرورش فکری

تصویر شهدای اقتدار ایران روی دیوارنگاره میدان انقلاب

گروه دمام‌زنی فرهنگسرای عطار نیشابوری هنرجو می‌پذیرد

صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۸ تیر ماه ۱۴۰۴

تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «روز حسین(ع)» به مناسبت آغاز ماه محرم

خوانش جمعی و روایت کتاب «خط مقدم» در دورهمی بچه‌کتابخون‌ها

نمایش و نقد فیلم «جوآن سرخ» در فرهنگسرای ارسباران

تشییع شهدای اقتدار ملی در پایتخت ایران اسلامی

تعطیلی سینماهای تهران تا ساعت ۱۸ امروز

شهادت ۹ نفر از اهالی رسانه در جنگ ۱۲ روزه