کد خبر: ۱۴۱۹۷۹

واکنش شهردار تهران به ماجرای تابلوهای موزه امام علی(ع)

زاکانی: مطرح شدن آثار هنرمندان در سطح جهانی در راستای خیر و برکت کشور است

علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه دویست و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: مطرح شدن آثار هنرمندان در سطح جهانی و منطقه‌ای در راستای خیر و برکت کشور است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه دویست و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در واکنش به ماجرای تابلوهای موزه امام علی(ع) گفت: در تعریف تابلوهای نفیس ۱۰۰ سال قدمت به عنوان شرط تعیین شده است. آنچه درباره تابلوهای موزه امام علی(ع) مطرح می‌کنند از اساس باطل است و وقت مردم را به خود مشغول می‌کند. آیین‌نامه‌ای را که سال ۸۱ آقای عارف ابلاغ کرده‌اند و ۲۶ ماده دارد با دقت خوانده‌ام. چه چیزی در تعریف این آیین‌نامه می‌گنجد؟ چیزی که ۱۰۰ سال از عمرش گذشته باشد. 

وی ادامه داد: کار کارشناسی دقیقی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران انجام شده و آقای باقری رییس این سازمان در صحن شورا گزارش دقیقی بیان کردند. این اقدام هم مجوز داشت و هم در راستای خیر و برکت کشور است و مسیری را باز می‌کند. 

زاکانی تاکید کرد: این رویه اگر در کشور راه بیفتد، هنرمندان و آثار هنری ما در سطح جهانی و منطقه‌ای مطرح می‌شوند و یک بازار برای انتقال فرهنگ و پیام آن اثر برای خریدار دارد و یک عرصه بزرگی از کار فرهنگی مشتمل بر پیوست اقتصادی برای کشور ایجاد می‌کند. اصلا این یک بازی فوق‌العاده بزرگ است که پرچمدار آن باید دولت باشد. ما اینجا کمک‌کار دولت هستیم.

 
شهردار تهران در پایان گفت: دولت هم از گذشته به دنبال این بوده که چنین اتفاق بزرگی بیفتد و آنچه تحت عنوان حاصل دسترنج هنرمندان ماست در عرصه‌های جهانی و منطقه‌ای مطرح شود و یک مراوده جدی دوطرفه شکل بگیرد. این یک قاعده است و همه کشورها به دنبال این هستند که بتوانند فرهنگ و اقتصاد و تعاملات خود را از طریق آثار هنری بهبود دهند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
انتشار کتاب «نیازشناسی فرهنگی و هنری شهروندان تهرانی» در بازار نشر
نشست بزرگداشت تاریخ عکاسی ایران در موزه عکسخانه شهر
کنسرت گروه «آوای رکنی» در فرهنگسرای ارسباران
هشتاد و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «روی جوی مولیان سَد بزنیم»
اعلمی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد
فیلم؛ نماوای «عشق مجسم» به همت فرهنگسرای نوجوان تولید و منتشر شد
امیرحسین آرمان، نیما سیاری و وحید آقاپور در یک تئاتر
رونمایی از کتاب «نقش رسام ۲» در فرهنگسرای اندیشه
پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود
از رامبد جوان تا قیاسی و علیخانی نامزدهای چهره تلویزیونی جشن حافظ
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «یک ماجراجویی بزرگ جسورانه زیبا» در فرهنگسرای ارسباران
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود