کد خبر: ۱۴۲۲۵۸

در دومین اجتماع «بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

مسابقه «رویاپردازی نوجوانان با ابزار هوش مصنوعی» در باغ کتاب تهران

نوجوانان منتخب نشست‌های هفتگی «حلقه بچه‌های ایران آینده» از سراسر تهران، با موضوع «رویاپردازی با ابزار هوش مصنوعی» و محور محتوایی «جای یک نفر فکر کن!» به رقابت می‌پردازند.

مسابقه «رویاپردازی نوجوانان با ابزار هوش مصنوعی» در باغ کتاب تهرانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، دومین اجتماع «بچه‌های ایران آینده» با حضور نوجوانان منتخب مناطق شهر تهران، روز پنجشنبه ۱۹ مهرماه از ساعت ۹ تا ۱۲ در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.

در این گردهمایی ۱۱۰ نوجوان شرکت‌کننده در گروه‌های مختلف و با هدایت مربیان حوزه نویسندگی و هوش مصنوعی، با رویاپردازی خودشان را جای یک آدم تاثیرگذار قرار می‌دهند و سپس با استفاده از ابزار مولد تصویر هوش مصنوعی، رویای ذهنی خود را به تصویری عینی تبدیل کرده و برای تصویری که تولید کرده‌اند، داستان می‌نویسند.

در مرحله اول، از هر گروه یک نفر که ایده، پیرنگ و داستان بهتری خلق کرده توسط مربیان انتخاب می‌شود تا با روایتگری جذاب، داستان خود را برای بقیه شرکت‌کنندگان بخواند و توسط آنها داوری شود. در مرحله دوم نیز، سه نفر به انتخاب نوجوانان شرکت‌کننده در رویداد و دو نفر به انتخاب برگزارکنندگان رویداد به عنوان نفرات برگزیده معرفی می‌شوند و جوایز نفیسی دریافت خواهند کرد.

نوجوانان علاقه‌مند به عضویت در حلقه‌های «بچه‌های فرهنگسرا» می‌توانند به فرهنگسرا‌های منطقه خود مراجعه کنند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۱۸۳۷ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
محفل شعر «روضه واژه‌ها» در خانه فرهنگ ایرانسرا
کودکان حسینی با «کنش رسانه‌ای» حماسه آفرینی می‌کنند
صفحه اول روزنامه ها؛ یکشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۵
برگزاری مراسم سوگواری در فرهنگسرای معرفت
راوی صدیق
برگزاری همایش «گام آخر» در فرهنگسرای فردوس در کتابخانه فردوس
«سایه‌ها و ابعاد پنهان شخصیت» در نشست خانواده پایدار
برگزاری کارگاه تلاوت و تفسیر سوره یاسین در فرهنگسرای فردوس
شب شعر «آوای جان» در کتابخانه مصطفی رحماندوست
ویژه برنامه «نذر کرامت» در خانه فرهنگ ابوسعید
«قصه، خیال، رنگ» در کارگاه داستان‌نویسی کتابخانه داوودیه
اکران و نقد فیلم «داستان پر تنش» در فرهنگسرای ارسباران
«سوگواره نذر شعر» پلی میان حماسه و آگاهی
نشست «چوم‌چوم» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
چهار مونولوگ عاشورایی در مسیر جاماندگان اربعین اجرا شد
واکنش فرهنگسرای فردوس درباره حواشی ایجادشده در نشست ادبی 
«تفکر تحلیلی» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
روایت خانواده شهدا از سیره شهیدان در موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
ثبت‌نام اردوی عکاسی در فرهنگسرای اشراق آغاز شد
نمایشگاه نقاشی «کمی زرد، کمی محو» در فرهنگسرای ارسباران
بازدید محمدباقر اعلمی از موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
روایت عشق و ایثار در موکب‌های فرهنگسرای خانواده
«مرد آرام» از ایتالیایی‌ها سه جایزه گرفت
فرهنگسرای اشراق میزبان جاماندگان اربعین در میدان امام حسین (ع) شد
ایستگاه آخر جاماندگان اربعین در حرم حضرت عبدالعظیم (ع)