کد خبر: ۱۴۲۳۰۴

با برگزاری مراسم تکریم و معارفه؛

رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی شد

مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و قدیم سازمان سینمایی برگزار و رائد فریدزاده به عنوان رئیس سازمان سینمایی معرفی شد.

رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری مهر، مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و قدیم سازمان سینمایی امروز شنبه ۲۱ مهر با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر فرهنگ و مدیرکل حوزه وزارتی و مدیران سازمان سینمایی برگزار شد.

در این مراسم از زحمات محمد خزاعی تقدیر و رائد فریدزاده به عنوان رئیس جدید سازمان سینمایی معرفی شد.

فریدزاده متولد سال ۱۳۵۷ و دانش آموخته رشته ادبیات تطبیقی و فلسفه در دانشگاه های تهران، وین و برلین است که پس از اخذ دکتری در رشته ادبیات و فلسفه از دانشگاه فرای برلین و همکاری پژوهشی با مؤسسه تحقیقاتی مطالعات آسیایی آن دانشگاه، به عنوان عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی به تدریس و پژوهش مشغول است.

وی از سال ۱۳۹۷ به عنوان دبیر شورای عالی بین الملل سازمان امور سینمایی و معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیوست.

عضویت در کارگروه تخصصی سینمای فرهنگستان هنر، شورای فرهنگی کمیته ملی المپیک، شورای سیاستگذاری جشنواره جهانی فیلم، کارگروه تخصصی اقتصاد و فرهنگ اتاق بازرگانی،‌ شورای پژوهشی و شورای نشر دانشگاه شهید بهشتی، همچنین همکاری با جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان به عنوان مدیر بین الملل، از دیگر سوابق اجرایی رئیس جدید سازمان سینمایی است.

فریدزاده به عنوان داور با جشنواره‌های بین‌المللی زردآلوی طلایی ارمنستان، زیرو پلاس، پرسکوف روسیه، Smile هند و سینما حقیقت همکاری کرده است.

وی آثار مختلفی در قالب کتاب و مقاله به زبان فارسی، انگلیسی و آلمانی درباره فلسفه، ادبیات، هنر و سینما تالیف و در داخل و خارج از ایران ارائه یا منتشر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
«اراده» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
مسیر «از تو می خوانم، با تو می مانم» به کتاب می رسد
برگزاری مراسم عزاداری آخر ماه صفر در میدان آیینی امام حسین (ع)
برگزاری ویژه‌برنامه «سوگ آل‌الله» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
نمایشگاه خوشنویسی و کالیگرافی «عالم بالا» در فرهنگسرای قرآن
عکس؛ صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۵
«روزی روزگاری ایران» به دورهمی نوجوانان کتابخوان رسید
نمایشگاه نقاشی اشکان غفارزاده در نگارخانه سرو
شاعر باید هکر باشد
دومین مسابقه کتابخوانی «در آغوش نیل» در چیتگر برگزار می‌شود
«خون دلی که لعل شد» در صدر پرفروش‌های تیرماه باغ کتاب تهران
خوانش نمایشنامه‌های «سکینه» و «ترنم» در فرهنگسرای عطار
آغاز طرح «جهش» برای توانمندسازی دانش‌آموزان در منطقه ۲۲
«امیر نعمتی» معاون آفرینش‌های هنری منطقه ۱۵ و فرهنگسرای خاوران شد
قطعه «مقصد» به جاماندگان اربعین تقدیم شد
کارگاه «خودشناسی نوبت زندگی من» در فرهنگسرای معرفت
«نقاشی در سکوت» در نگارخانه کلک خیال فرهنگسرای اخلاق
«بهار مهربان یثرب» در باشگاه «بچه کتابخوان ها» معرفی شد
مسابقه سراسری کتابخوانی «برخیز به خونخواهی» برگزار می شود
«کابوس‌ها و خون»؛ قصه جاماندگان از کاروان حسین (ع)
محفل شعر «روضه واژه‌ها» در خانه فرهنگ ایرانسرا
کودکان حسینی با «کنش رسانه‌ای» حماسه آفرینی می‌کنند
صفحه اول روزنامه ها؛ یکشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۵
برگزاری مراسم سوگواری در فرهنگسرای معرفت
راوی صدیق