کد خبر: ۱۴۲۴۳۹

همزمان با شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت؛

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» منتشر می‌شود

همزمان با شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» منتشر می‌شود.

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» منتشر می‌شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از ایرنا، در سالگرد سفر رهبر معظّم انقلاب به استان زنجان، «شانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «پاییز آمد» توسط مؤسسه‌ی پژوهشی-فرهنگی انقلاب اسلامی در مصلّی حضرت خاتم‌الانبیاء زنجان برگزار خواهد شد.

«پاییز آمد» روایت زندگی خانم فخرالسادات موسوی و سردار شهید احمد یوسفی، فرمانده واحد مهندسی، رزمی سپاه ناحیه زنجان است که در ۲۴۰ صفحه به قلم خانم گلستان جعفریان نوشته و توسط انتشارات سوره مهر چاپ و منتشر شده است.

این مراسم که ساعت ۱۵:۳۰ روز یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ با حضور خانواده‌های معظّم شهدا، نخبگان و اندیشمندان، فعالان فرهنگی، هنرمندان، طلّاب و دانشجویان برگزار می‌شود، به‌صورت زنده از رسانه KHAMENEI.IR و شبکه‌های سیما پخش خواهد شد.

کتاب «پاییز آمد» یکی از شش کتابی است که اخیراً در هفته دفاع مقدس به‌عنوان تازه‌ترین کتب تقریظی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای معرفی شده بودند.

پیش از این نیز دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی در برنامه‌های جداگانه‌ای از سال ۱۳۹۰ از نویسندگان و راویان کتاب‌های «نورالدین پسر ایران»،«پایی که جا ماند»، «لشکر خوبان»، «من زنده‌ام»، «آن بیست‌وسه نفر»، «وقتی مهتاب گم شد، گلستان یازدهم، دختر شینا، آب هرگز نمی‌میرد»، «فرنگیس»، «در کمین گل سرخ»، «مربع‌های قرمز»، «عصرهای کریسکان»، «تنها گریه‌کن»، «حوض خون»، «مهاجر سرزمین آفتاب»، «خاتون و قوماندان» و «سرباز روز نهم و اسم تو مصطفاست» تقدیر نموده و یادداشت‌ها و تقریظ‌های رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب‌ها را منتشر کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار
محفل شعر «روضه واژه‌ها» در خانه فرهنگ ایرانسرا
کودکان حسینی با «کنش رسانه‌ای» حماسه آفرینی می‌کنند
صفحه اول روزنامه ها؛ یکشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۵
برگزاری مراسم سوگواری در فرهنگسرای معرفت
راوی صدیق
برگزاری همایش «گام آخر» در فرهنگسرای فردوس در کتابخانه فردوس
«سایه‌ها و ابعاد پنهان شخصیت» در نشست خانواده پایدار
برگزاری کارگاه تلاوت و تفسیر سوره یاسین در فرهنگسرای فردوس
شب شعر «آوای جان» در کتابخانه مصطفی رحماندوست
ویژه برنامه «نذر کرامت» در خانه فرهنگ ابوسعید
«قصه، خیال، رنگ» در کارگاه داستان‌نویسی کتابخانه داوودیه
اکران و نقد فیلم «داستان پر تنش» در فرهنگسرای ارسباران
«سوگواره نذر شعر» پلی میان حماسه و آگاهی
نشست «چوم‌چوم» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
چهار مونولوگ عاشورایی در مسیر جاماندگان اربعین اجرا شد
واکنش فرهنگسرای فردوس درباره حواشی ایجادشده در نشست ادبی 
«تفکر تحلیلی» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
روایت خانواده شهدا از سیره شهیدان در موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
ثبت‌نام اردوی عکاسی در فرهنگسرای اشراق آغاز شد
نمایشگاه نقاشی «کمی زرد، کمی محو» در فرهنگسرای ارسباران
بازدید محمدباقر اعلمی از موکب فرهنگسرای نهج‌البلاغه
روایت عشق و ایثار در موکب‌های فرهنگسرای خانواده
«مرد آرام» از ایتالیایی‌ها سه جایزه گرفت
فرهنگسرای اشراق میزبان جاماندگان اربعین در میدان امام حسین (ع) شد
ایستگاه آخر جاماندگان اربعین در حرم حضرت عبدالعظیم (ع)