کد خبر: ۱۴۲۷۷۹

نمایشگاه مجسمه «دالان دل» در نگارخانه لاله

نمایشگاه مجموعه آثار مجسمه لیلا مرتضوی یزدی با عنوان «دالان دل»، جمعه ۴ آبان ۱۴۰۳ در نگارخانه لاله با حضور جمعی از استادان هنر‌های تجسمی و سینمایی گشایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ نمایشگاه انفرادی «دالان دل» شامل ۳۰ اثر مجسمه از لیلا مرتضوی یزدی است که با حضور کامبیز صبری، امیر شاهرخ‌فر یوسفی، امیرحسین صدیق و جمعی از هنرمندان و هنردوستان گشایش یافت.

لیلا مرتضوی عضو انجمن سفالگران ایران، انجمن تصویرگران و انجمن توسعه هنرهای تجسمی معاصر است و آثار حجمی این نمایشگاه حاصل بیش از سه سال تلاش او در عرصه مجسمه سازی است. ایده خلق این مجموعه از برخورد مستقیم با معماری مناطق کویری ایران در دوران کودکی هنرمند آغاز شده و به مرور زمان با مطالعات و پژوهش‌هایش توسعه یافته است.

فضای حاکم بر مجسمه‌های او بیانگر حس مکان در معماری ایرانی است و آکنده از دریچه‌هایی که با راه دادن به نور، سرود زندگی و پویایی را می‌سرایند .

لیلا مرتضوی بخش قابل توجهی از زندگی خود را در دنیای هنر و با پرداختن به نقاشی، مجسمه‌سازی و تصویرگری سپری کرده و سابقه شرکت در چند نمایشگاه گروهی داخلی و خارجی را در کارنامه خود دارد.

این مجموعه برای اولین بار در نگارخانه لاله به نمایش در می‌آید و ایده آن برخاسته از همان گشت و گذارها در پیچ و خم عناصر معماری مناطق کویری ایران است که هنرمند در هر یک از آثار خود به طریقی دست به کار انتقال حس آن مکان‌ها زده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند همه روزه از ۵ تا ۱۴ آبان ماه، از ساعت ۹ تا ۱۷ و روزهای پنجشنبه از ۹ تا ۱۳، به غیر از ایام تعطیل به نگارخانه لاله واقع در خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی بوستان لاله، روبه‌روی پارکینگ طبقاتی لاله مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود