کد خبر: ۱۴۲۹۰۰

نمایشگاه خوشنویسی «مشق مهرآیین» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه انفرادی «مشق مهرآیین» با نمایش آثار خوشنویسی کسری رامین در نگارخانه هنر فرهنگسرای ارسباران برپا می‌شود.

بنمایشگاه خوشنویسی «مشق مهرآیین» در فرهنگسرای ارسبارانه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه انفرادی «مشق مهرآیین» با نمایش آثار خوشنویسی کسری رامین، جمعه ۱۱ آبان‌ماه ساعت ۱۶ در نگارخانه شماره یک فرهنگسرای ارسباران (گالری هنر) گشایش و تا ۱۶ آبان‌ماه برپا خواهد بود.

کسری رامین دارای مدرک ممتاز و فوق ممتاز از انجمن خوشنویسان ایران و همچنین مدرک استادی موسسه فرهنگی هنری خروش را دارد.

وی از سال ۱۳۶۲ وارد کلاس‌های انجمن خوشنویسان ایران شد و با مصطفی طهماسبی به عنوان اولین استاد، یادگیری خوشنویسی را آغاز کرد.

سپس با نظر و معرفی استاد غلامحسین امیرخانی تحت آموزش استاد مهدی عربشاهی قرا گرفت که نقش بسزایی در شکل‌گیری خط فکری و شخصیت هنری اش داشت.

این هنرمند همزمان در خط شکسته نستعلیق، از آموزش‌های استاد یدالله کابلی خوانساری بهره برد. پس از درگذشت استاد مهدی عربشاهی مدت کوتاهی در کلاس استاد اکبر ساعتچی حضور یافت و سپس به محضر استاد بزرگ خوشنویسی معاصر ایران، استاد کیخسرو خروش راه یافت و مسیر اصلی خود را نزد این استاد فرهیخته ادامه داد.

کسری رامین سال‌هاست شاگرد استاد خروش است و در این خصوص عقیده دارد تاریخ خوشنویسی در آینده بیشتر به ارزش و اهمیت کار این استاد بی‌همتا پی خواهد برد.

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه می‌توانند تا ۱۶ آبان‌ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۸ به نگارخانه شماره یک فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر