کد خبر: ۱۴۳۱۷۵

نمایش و نقد فیلم سینمایی «سه دختر او» در فرهنگسرای ارسباران

فیلم سینمایی «سه دختر او» یکشنبه ۲۰ آبان‌ماه در ششصد و سی و یکمین نشست باشگاه فیلم تهران در فرهنگسرای ارسباران به نمایش در می‌آید و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.

نمایش و نقد فیلم سینمایی «سه دختر او» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فیلم سینمایی «سه دختر او» (His Three Daughters) ساخته آزازل جیکوبز یکشنبه ۲۰ آبان‌ماه ساعت ۱۸ در ششصد و سی و یکمین نشست باشگاه فیلم تهران با دوبله فارسی در فرهنگسرای ارسباران به نمایش در می‌آید و پس از آن با حضور کورش جاهد مدرس و کارشناس سینما نقد و بررسی می‌شود.

در فیلم کمدی و درام «سه دختر او» که محصول ۲۰۲۳ آمریکا است، هنرمندانی همچون کری کان، ناتاشا لیون، الیزابت اولسن، رودی گالوان، خوزه فبوس و ... به ایفای نقش پرداخته‌اند.

اولین اکران این فیلم در در جشنواره تورنتو بوده و برنده بهترین کارگردانی جشنواره سانفرانسیسکو و دارای امتیاز ۷/۲ از ۱۰ در سایت imdb است.

«سه دختر او»، روایت سه خواهر است که چندان با هم صمیمی نیستند، برای مراقبت از پدر بیمارشان در یک آپارتمان در نیویورک دور هم جمع می‌شوند؛ حال آن‌ها در میان اشک‌ها و لبخندهایشان، با مشکلات گذشته روبرو شده و تلاش می‌کنند تا پیوندهای خانوادگی خود را بار دیگر ترمیم کنند.

علاقه‌مندان برای حضور در ششصد و سی و یکمین نشست باشگاه فیلم تهران می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

همچنین برای رزرو صندلی می‌توانند به بخش فیلم‌های خارجی سینماتیکت مراجعه کنند. امکان خرید حضوری بلیت (نقدی) نیز از نیم ساعت پیش از آغاز نمایش فیلم وجود دارد.

 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو