کد خبر: ۱۴۳۳۴۵

همزمان با هفته کتاب

۱۱ عنوان کتاب در فرهنگسرای رسانه رونمایی می‌شود

مهدی شکیبایی رییس فرهنگسرای رسانه از رونمایی از ۱۱ عنوان کتاب در این فرهنگسرا همزمان با هفته کتاب خبر داد.

۱۱ عنوان کتاب در فرهنگسرای رسانه رونمایی می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مهدی شکیبایی رییس فرهنگسرای رسانه با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی گفت: اهمیت و ضرورت ترویج کتابخوانی بر کسی پوشیده نیست و بدون شک مقوله کتاب یکی از مهمترین موضوعات حوزه فرهنگ است؛ همان طور که رهبر معظم انقلاب بار‌ها در بیانات خود به این موضوع تاکید داشتند و کتابخوانی را یکی از ضرورت‌های جامعه ایرانی دانستند. 

وی ادامه داد: البته مقوله کتابخوانی را نباید به یک هفته یا زمان‌های خاص معطوف کرد و این امر نیازمند فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی دقیق و مدون در تمام طول سال دارد. با این حال، هفته کتاب و کتابخوانی فرصتی برای تعمیق و ترویج بیشتر آن در جامعه و دعوت از آحاد مختلف برای دوستی با یار مهربان است. 

شکیبایی ضمن اشاره به برنامه‌های این مرکز به مناسبت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی گفت: فرهنگسرای رسانه که بخش مهمی از برنامه‌های خود را در حوزه رسانه تعریف کرده، توجه ویژه‌ای به کتاب به عنوان رسانه مهم و اثرگذار عصر حاضر دارد. از این رو، همزمان با آغاز هفته کتاب برنامه رونمایی، معرفی و بررسی آثار مختلف را در دستور کار خود قرار داده است.

وی به کارگیری نوجوانان را یکی از سیاست‌های اصلی اجرای برنامه‌های فرهنگی در این مرکز دانست و گفت: نوجوانان به عنوان قشر تاثیرگذار و تاثیرپذیر فرهنگی، به شدت مورد توجه هستند و فرهنگسرای رسانه توجه ویژه‌ای به حضور و مشارکت آنان در اجرای برنامه‌های فرهنگی دارد. از این رو، برنامه‌های اصلی فرهنگسرا با مشارکت حلقه نوجوانان کتابخوان برگزار می‌شود.

رئیس فرهنگسرای رسانه خاطرنشان کرد: برنامه‌های رونمایی، نقد و بررسی از ۱۱ عنوان کتاب فاخر و تجلیل از آزیتا ترکاشوند هنرمند نام آشنای رسانه ملی و سید مهدی شجاعی نویسنده شاخص ادبیات آئینی کشور در فرهنگسرای رسانه از برنامه‌های اصلی این مرکز به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی است. 

به گفته شکیبایی مراسم هفته کتاب فرهنگسرای رسانه روز چهارشنبه ۲۴ آبان با رونمایی از کتاب «جنگ بی‌تعارف» نوشته صادق وفایی با حضور گلعلی بابایی رزمنده، نویسنده و پژوهشگر، جواد کلاته عربی نویسنده و مدیر انتشارات ۲۷ بعثت و صادق علیزاده در سالن دکتر یونس شکر خواه فرهنگسرای رسانه آغاز خواهد شد.

این برنامه‌ها با رونمایی و تجلیل از نویسندگان ۹ عنوان کتاب انتشارات حوزه مشق با حضور فردین احمدی مدیر انتشارات حوزه مشق و رونمایی از کتاب «ماهی ماه» نوشته عطیه سادات حجتی با حضور سید مهدی شجاعی در روز‌های جمعه ۲۶  سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه به پایان می‌رسد.

این ویژه‌برنامه‌ها با مشارکت حلقه نوجوانان کتابخوان، انتشارات نیستان، انتشارات بیست و هفت بعثت، حوزه مشق و شهرداری منطقه ۳ برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان