کد خبر: ۱۴۳۳۷۶

کتاب با پری رضوی در کتابخانه علامه امینی

کتابخانه علامه امینی منطقه ۳ همزمان با هفته کتاب، کارگاه کتابخوانی و قصه‌گویی را با حضور پری رضوی نویسنده ادبیات کودک و نوجوان برگزار می‌کند.

کتاب با پری رضوی در کتابخانه علامه امینیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، کتابخانه علامه امینی منطقه ۳ به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و با شعار محوری هر کتابخانه یک مرکز فرهنگی، کارگاه قصه‌گویی از کتاب «سفری در کاموا» را با حضور پری رضوی نویسنده و صاحب اثر، روز شنبه ۲۶ آبان‌ماه از ساعت ۱۷:۳۰ ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌کند.

در این برنامه از پری رضوی به پاس سال‌ها تلاش در حوزه ادبیات کودکان و نوجوانان و نگارش کتاب‌های متعدد در این حوزه تقدیر خواهد شد.

پری رضوی متولد ۱۳۵۲ بیش از بیست سابقه فعالیت در حوزه ادبی و فرهنگی دارد. او کارش را از تبریز شروع کرد و در تهران با حضور در جلسات و کارگاه‌‏های ادبی در سال ۱۳۸۶ اولین مجموعه‌‏اش را با نام «ماه یام» منتشر کرد.

آثار بعدی به نام «گرگ‌‏های خطی» در سال ۱۳۸۹ که مجموعه داستان بود منتشر شد و در سال ۱۳۹۶ مجموعه‏ «یاکاموز» به چاپ رسید.

در همین سال داستان کودک «دست‏‌های مادرانه» چاپ شد که مورد استقبال کودکان سرطانی قرار گرفتِ این داستان در بیمارستان امام خمینی(ره) توسط خود نویسنده برای کودکان خوانش شد.

علاقمندان برای حضور در این برنامه رایگان می‌توانند به کتابخانه علامه امینی می توانند به خیابان آفریقا، بین میرداماد و ظفر، پارک صبا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۷۸۷۳۸۶ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر