کد خبر: ۱۴۳۴۰۷

تماشاگر کنسرت «شبِ باخ» در تالار رودکی باشید

کنسرت «شبِ باخ» با اجرای قطعاتی کلاسیک از یوهان سباستین باخ آهنگساز آلمانی به رهبری سحر انزلی در تالار رودکی برگزار می‌شود.

تماشاگر کنسرت «شبِ باخ» در تالار رودکی باشیدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری مهر، کنسرت «شبِ باخ» با اجرای قطعاتی کلاسیک از آهنگساز آلمانی، یوهان سباستین باخ شامگاه ۲۸ و ۲۹ آبان به رهبری سحر انزلی در تالار رودکی برگزار می‌شود.

در این کنسرت که به رهبری سحر انزلی برگزار می‌شود، قطعاتی از یوهان سباستین باخ با همراهی گروه کر و آنسامبل زهی، پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

این ارکستر در مجموع ۱۰ قطعه از باخ را برای اجرا در نظر گرفته است که فراز عقیلی به عنوان سولیست پیانو در قطعه کنسرتو پیانو ارکستر را همراهی می‌کند. همچنین فرمهر بیگلو کنسرت مایستر است.

هامون قادری، نرگس ناجی، کاوه تسعیری، اهورا خدامی، رایین نورایی، نهال سجادی، مهدی منادی، هورام ترابی، برهان همتی و عرفان فیجان (نوازندگان ساز‌های زهی)، فرید شاهسار (نوازنده فلوت) و آرین قیطاسی (نوازنده ابوا) اعضای ارکستر را تشکیل می‌دهند.

در گروه کر نیز آوا مدانلو، رها رئیس‌زاده، یاسمن علاماتی، صبا عطوف‌نیا، صبا دربانی، حمیده طاهری، پروین یوسفی، بهناز امینی، ساقی حق‌پرست، محمد ولیان، آرین هژیر، احسان تاجیک، احسان لاریجانی، کیارش مطیع الحق، شهاب شرفی و سروش دریایی حضور دارند.

ارکستر موسیقی سحر انزلی شامگاه دوشنبه و سه‌شنبه ۲۸ و ۲۹ آبان در تالار رودکی روی صحنه می‌رود و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت آن را از سامانه ایران کنسرت تهیه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روایت سمفونیک پرواز اردیبهشت» رونمایی می‌شود

دبیر سی‌وهفتمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان منصوب شد

تئاتر شاد و موزیکال «آهای کوزه، کجا کجا؟» در فرهنگسرای ابن‌سینا

نشست آموزشی «منظومه‌ی کوش‌نامه»

حلقه نمایشنامه‌خوانی ویژه نوجوانان با عنوان «ترنگ» راه‌اندازی شد

فیلم؛ معرفی بازی «سرزمین گنج‌ها» در کافه‌کتابخون‌ها

فیلم؛ رویداد «حک» در نمایشگاه کتاب برگزیدگان خود را شناخت

فیلم؛ بازی‌های نویسندگی در غرفه «کافه‌کتابخون‌ها»

فیلم؛ میز گفت‌وگو با تحریریه رویداد «حک» در نمایشگاه کتاب

فیلم؛ معرفی «کافه‌کتابخون‌ها» توسط نوجوانان کانون صدرپلاس

ترکیب برنامه «حسینیه معلی» مشخص شد

معرفی کتاب «جمعیت و فرزندآوری» در فرهنگسرای خانواده

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس»

نمایش «راد ۱۳» در فرهنگسرای ارسباران روی صحنه می‌رود

«فواصل موسیقی دستگاهی» در فرهنگسرای ارسباران بررسی می‌شود

برنامه‌های فرهنگسرای خانواده به مناسبت هفته ملی جمعیت و خانواده اعلام شد

نمایشگاه عکس علی بدیع با عنوان «آشغال‌ساز» در نگارخانه باغ موزه هنر ایرانی

هجدهمین جشن شب بازیگر؛ ما زنده به‌ آنیم که در صحنه بمانیم

ترجمه‌ای از نهج‌البلاغه که ۳۶ ساله شد؛ مترجمی که زندانیان را آزاد کرد

«ددالوس و ایکاروس» به کارگردانی همایون غنی‌زاده در باغ کتاب روی صحنه می‌رود

آثار زنده‌رودی، آغداشلو، تناولی و کلانتری در بیست‌وسومین حراج تهران

نمایشگاه غلامحسین امیرخانی در غیابش افتتاح شد

بررسی سبک زندگی ایرانی در بیست و ششمین نشست «اهل کتاب»

صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴