کد خبر: ۱۴۳۵۹۲

نمایشگاه گروهی نقاشی «هونارا» در نگارخانه آفتاب فرهنگسرای نهج‌البلاغه

نمایشگاه گروهی نقاشی «هونارا» با شرکت هنرمندان نوجوان و به سرپرستی الهامه معینیان از روز جمعه ۲ آذر در نگارخانه آفتاب فرهنگسرای نهج‌البلاغه برپا شده است.

نمایشـگاه گروهـی نقاشـی هـونــارا در نگارخانـه آفتـاببه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه گروهی نقاشی «هونارا» با شرکت هنرمندان نوجوان و به سرپرستی الهامه معینیان از روز جمعه ۲ آذر در نگارخانه آفتاب فرهنگسرای نهج‌البلاغه برپا شده است. 

دراین نمایشگاه ۲۶ اثر با موضوعات آزاد و با تکنیک‌های رنگ روغن، گواش، سیاه‌قلم و اکریلیک در معرض دید هنردوستان به نمایش در می‌آید.

الهامه معینیان دارای مدرک مربیگری نقاشی کودک و مربیگری نقاشی بزرگسالان از سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و دارای مدارک مختلف هنری در تکنیک‌های طراحی، سیاه قلم، رنگ روغن، اکرولیک، آبرنگ و گواش است.

وی سابقه تدریس حدود بیست سال در مدارس و آموزشگاه دنیای رنگ و سایر مراکز هنری و آموزشی را دارد و همین طور دارای سوابق برگزاری نمایشگاه‌های انفرادی و گروهی نقاشی است.

هنرمندان نوجوان شرکت‌کننده:

آرشیدا رحیمی، ملورین امین‌دوست، حانیه جباری، کسری طالبیان، آناهید رشیدی، نیلا ماندگاریان، نگین صالح  سوگند صباحی، آوش ذاکری هرندی، دیبا محمدی، ساناز رضوی، آترینا میری.

نمایشگاه گروهی نقاشی هونارا روز جمعه ۲ آذر ماه ساعت ۱۵ الی ۱۸ در نگارخانه آفتاب افتتاح شد و بازدید آن تا ۷ آذر ماه از ساعت ۱۱ تا ۱۷ ادامه خواهد داشت.

برای دریافت اطلاعات بیشتر به فرهنگسرای نهج‌البلاغه واقع در خیابان دکتر شریعتی، روبروی خیابان شهید کلاهدوز (دولت)، خیابان امامزاده مراجعه کنید یا با شماره تلفن ۲۲۰۰۹۰۰۰ داخلی ۱۱۲ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴
غزه چشم دنیا را به دیوصفتی رژیم صهیونیستی باز کرد
کتاب تازه محمود دولت‌آبادی منتشر شد
۸ کتاب صوتی جدید با صدای هوتن شکیبا و سروش صحت در فیدیبو بارگذاری شد
دومین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
سینماها فردا تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند
صبح است جانا! شوری به پا کن...
حضور بیش از ۳۰۰ اثر در بخش عکس نهمین جشنواره فیلم شهر
مجلس روضه حضرت زهرا(س) ویژه بانوان در فرهنگسرای اشراق
اکران و نقد و بررسی فیلم سینمایی«لاک پشت» در فرهنگسرای اندیشه
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش شاد و موزیکال «بره ناقلا» در فرهنگسرای خانواده به روی صحنه می‌رود
جمع‌خوانی کتاب «خود انگیختگی» در کتابخانه تلاش
فرهنگ شهروندی؛ زیربنای جامعه سالم و پیشرفته- معصومه آبرون
نشست «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران