کد خبر: ۱۴۳۶۹۷

به پاس هفت دهه فعالیت هنری؛

بزرگداشت استاد کیخسرو خروش در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

آیین بزرگداشت استاد کیخسرو خروش چهره ماندگار و از بزرگترین استادان خط نستعلیق معاصر، جمعه نهم آذرماه با حضور بزرگان و هنرمندان تجسمی کشور، در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

بزرگداشت استاد کیخسرو خروش در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ آیین بزرگداشت استاد کیخسرو خروش هنرمند، چهره ماندگار، نقاش و خوشنویس ممتاز و برجسته کشور به پاس هفت دهه فعالیت هنری، روز جمعه ۹ آذرماه ساعت ۱۸ با حضور جمعی از بزرگان و هنرمندان تجسمی و با مشارکت موسسه فرهنگی هنری‌ خروش در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

کیخسرو خروش اردیبهشت سال ۱۳۲۰ متولد و در خانواده‌ای که اهل ادب بودند، بزرگ‌ شد. پس از گذراندن مقاطع راهنمایی و دبیرستان در سال ۱۳۴۱ رتبه اول کنکور را به‌‌دست‌ آورد و به دانشکده‌ هنرهای‌ زیبای دانشگاه تهران رفت. در دانشکده‌ هنر هم‌دوره عباس کیارستمی و آیدین آغداشلو بود و در سال ۱۳۴۵ توانست باز هم با رتبه اول، دانشگاه را به‌پایان برساند.

 کیخسرو خروش نزد استاد میرخانی آموزش خوشنویسی ‌دید و در نهایت به عنوان اولین دارنده مدرک ممتاز انجمن خوشنویسان ایران شناخته‌ شد. در سال ۱۳۵۴ مدرک استادی خود را گرفت و در سال ۱۳۵۸ موفق شد مدرک استاد ارشد انجمن خوشنویسان ایران را دریافت‌ کند و در حال حاضر از بزرگترین استادان خط نستعلیق معاصر است و آثار خوشنویسی‌اش زیبایی یگانه‌ای دارد.

او تاکنون بیش از ۳۵ جلد از آثار ارزشمند ادبی، هنری و عرفانی ایرانی مثل دیوان حافظ، فرمان علی‌بن‌ابی‌طالب (ع) به مالک‌اشتر، وصیت‌نامه امام‌خمینی، خسرو و شیرین نظامی، چهارمقاله نظامی عروضی و مثنوی پیر و جوان و … را کتابت کرده‌ است.

کیخسرو خروش علاوه بر خوشنویسی، در هنر نقاشی نیز دستی‌ بر آتش دارد و نقاشی را نزد استاد علی‌محمد حیدریان یادگرفته‌‌است. شناخت، مهارت و قدرت اجرِایی در چهره‌سازی و ترکیب‌بندی او از رنگ در طبیعت‌سازی ایرانی، باعث‌شده تا کیخسرو خروش را مهم‌ترین نقاش واقع‌گرای ایرانی عصر حاضر بدانند. مهارت ویژه او در تصویرگری چهره، منحصر به‌فرد است.

استاد خروش در سال ۱۳۸۴ به عنوان چهره ماندگار برگزیده شد. او مدرک درجه‌ یک‌ هنری دارد و از ابتدای فعالیت مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، به عضویت آن درآمده‌ است.

سخنرانی رضا امینیان، پخش پیام تصویری استاد آیدین آغداشلو، یادی از استاد فقید عطارچیان، استاد علی علی، کیانوش معتقدی، رضا صفری و فریدون امینیان و پخش چند کلیپ از فعالیت‌های استاد خروش و چندین اجرای موسیقی توسط هنرمندان و رونمایی از آخرین اثر نقاشی ایشان با تکنیک رنگ‌روغن از جمله بخش‌های اصلی این آیین است.

هم‌چنین نمایشگاه خوشنویسی شامل آثار استاد خروش و ۵۰ تن از هنرمندان خوشنویس معاصر ایران با عنوان «کیمیای هنر»، در حاشیه این آیین در نگارخانه‌های شماره یک و دو فرهنگسرای ارسباران برپا خواهد بود.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران