کد خبر: ۱۴۴۰۴۰

بزرگداشت عبدالرضا اکبری در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود

آیین تجلیل و بزرگداشت عبدالرضا اکبری عصر پنج‌شنبه ۲۲ آذرماه به همت کانون ادبی زمستان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

بزرگداشت عبدالرضا اکبری در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ سی‌امین ماه‌نشست «درآستانه» که عصر پنجشنبه ۲۲ آذرماه ساعت ۱۵ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود، به بزرگداشت و تجلیل از عبدالرضا اکبری به پاس چندین دهه فعالیت مستمر و اثربخش در حوزه سینما و تلویزیون و هم‌چنین رونمایی و جشن امضای کتاب «درخونگاه» آخرین اثر این هنرمند محبوب و مردمی اختصاص دارد.

در این نشست که به همت کانون ادبی زمستان با اجرای سجاد عزیزی آرام و مشارکت هومیران و شرکت مسافرتی فروهر نیک سیف برگزار می‌شود، شاعران، ترانه‌سرایان و خوانندگان برگزیده (طی فراخوان اعلام شده در آبان‌مان) به ارائه آثار و رقابت برای انتخاب اثر برتر خواهند پرداخت؛ افشین سیاهپوش، حمیدرضا صمدی و داود رحمت‌الهی داوران بخش ترانه و حمید غلامعلی، مانی رهنما و محمدرضا چراغعلی داوران بخش خوانندگی پاپ هستند.

ابوالفضل جلیلی، فخرالدین صدیق‌شریف، پندار اکبری، سام قریبیان، علی اوسیوند، امیررضا دلاوی، فرهنگ جولایی، مجید قناد، مهدی غفوریان، بهنام صبوحی، حسین علیشاپور، صبا راد، مهری تفکری و جمعی دیگر از هنرمندان و چهره‌های سینما، موسیقی و ادبیات در آیین نکوداشت عبدالرضا اکبری حضور خواهند داشت.

کانون ادبی زمستان یک انجمن مردمی است که از سال ۱۳۸۴ به طور مداوم فعالیت های هنری خود را اجرا کرده و تا کنون بیش از ۲۰۰۰ نشست ادبی و هنری در کارنامه خود دارد. از میان می‌توان به بیش از هشتاد عنوان مراسم تجلیل و بزرگداشت اشاره کرد. همچنین کشف، پرورش و معرفی استعدادهای جوان در حوزه شعر، ترانه و موسیقی از دیگر اهداف این کانون است.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سومین نشست فعالان حوزه نهج‌البلاغه تهران برگزار شد / تأکید بر گسترش فرهنگ علوی با رویکردی نوین
تلخ بودن به تنهایی دلیلی برای حذف شدن نیست/ برای فرهاد اصلانی ۶ سال صبر کردم
اختتامیه جشنواره روایت پیشرفت در فرهنگسرای خاوران برگزار می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید کتاب «باسواد» با موضوع سواد رسانه‌ای
آتنه فقیه‌نصیری همبازی جواد عزتی در «وحشی ۲» شد
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان فرهنگسرای سرو
اکران و نقد فیلم «جاده هالو» در سینما اندیشه
«لعبتکان»، سفری در شاهنامه با دید مدرن
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴
ما و خودزنی‌های همیشگی‌مان- محسن سلیمانی فاخر
آغاز جشنواره فیلم کوتاه با یادی از ناصر تقوایی و شهدای جنگ ۱۲روزه
اکران «بچه مردم» و «غریزه» از ۳۰ مهر
شب موسیقی ارسباران با کنسرت گروه موسیقی «امید نو»
بررسی اختلاف زوجین و راهکار مقابله با آن در نشست خانواده پایدار
معرفی هئیت انتخاب بخش دیگر گونه‌های اجرایی جشنواره تئاتر «شهر»
نقش هوش مصنوعی در روابط عمومی فرهنگی در شهر تهران- محمد فرج‌زاده
حسین صفا: شاعران جوان نباید در تقلید توقف کنند
فیلم؛ کارگاه هنری دانش‌آموزی به همراه تور بازدید از موزه‌های محله پامنار
بازدید مسئولان مجله «الولایه» وابسته به آستان مقدس علوی از موزه امام علی(ع)
«احمد محمود» دوباره آمد
بررسی روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون» در سکانس ۹۸
«امیرکبیر و ایران» در بازار کتاب
ورک‌شاپ نقاشی «بانوی البرز» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ جهادی؛ اصلی‌ترین سلاح جهاد فرهنگی- محمد باقری