کد خبر: ۱۴۴۱۶۱

نمایشگاه لایه‌چینی «بوم و نقش» در نگارخانه پردیسان فردوس

نمایشگاه آثار هنر لایه‌چینی مرجان صادقی با عنوان «بوم و نقش» در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.

جان‌بخشی لایه لایه به گِل در نمایشگاه لایه‌چینی نگارخانه پردیسان فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه هنر سنتی لایه‌چینی «بوم و نقش» با ارائه‌ی آثار مرجان صادقی، روز پنج‌شنبه، ششم دی‌ماه ۱۴۰۳ در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس افتتاح خواهد شد.

در نمایشگاه «بوم و نقش» که با هدف معرفی و احیای هنر سنتی لایه‌چینی برگزار می‌شود، ۴۵ اثر از آثار مرجان صادقی در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

هنر لایه‌چینی از هنر‌های سنّتی ایران و وابسته به معماری است که لایه‌لایه به گِل جان می‌بخشد و در گذشته برای تزیین کاخ‌ها استفاده می‌شده است؛ اما در این روزگار نیز در طرح‌های تلفیقی و هنر مدرن بسیار خوش درخشیده است و می‌تواند بسیار کاربرد داشته باشد.

مرجان صادقی، هنرمندی با ۲۰ سال سابقه‌ی آفرینش آثار هنری در رشته‌های طراحی و نقاشی و پتینه، هنر اصیل لایه‌چینی را نزد استاد منصور خادم خراسانی فرا گرفته و با هدف معرفی و احیای آن، شش سال به طور حرفه‌ای مشغول فعالیت در این زمینه است.

نمایشگاه لایه‌چینی «بوم و نقش» تا ۱۳ دی‌ماه، از ساعت ۹ تا ۱۹ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان محترم خواهد بود. گالری پردیسان روز‌های جمعه و تعطیلات رسمی، تعطیل است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به نگارخانۀ پردیسان، واقع در: فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی، فرهنگسرای فردوس مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۰۰۲۰۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟