کد خبر: ۱۴۴۱۸۲

به مناسبت سالگرد عملیات کربلای ۴

عصر شعر «سنگرانه‌ها» همراه با تجلیل از سید جواد هاشمی در فرهنگسرای ارسباران

نخستین عصر شعر ایثار با عنوان «سنگرانه‌ها» با مشارکت معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و به همت کانون ادبی زمستان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

عصر شعر «سنگرانه‌ها» همراه با تجلیل از سید جواد هاشمی در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نخستین عصر شعر ایثار با عنوان «سنگرانه‌ها» به مناسبت سالگرد عملیات کربلای ۴ همراه با تجلیل از سید جواد هاشمی، با مشارکت معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و به همت کانون ادبی زمستان، روز سه‌شنبه چهارم دی‌ماه ساعت ۱۷ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

«سنگرانه‌ها» عنوان برنامه‌ای است که در آن کوشش شده عصر شعری مردمی برای پاسداشت مقام والای شهدای ۸ سال دفاع مقدس به خصوص شهدای عملیات کربلای ۴ و ۱۷۵ شهید غواص این عملیات برگزار شود.

در این عصر شعر علاوه بر شعرخوانی شاعران مطرحی همچون مصطفی رحماندوست، عبدالرحیم سعیدی‌راد، سیدحسین متولیان، آرش شفاعی، امیر مرزبان، امیرعلی سلیمانی و... خوانندگانی همچون قاسم افشار، حمید غلامعلی و مانی رهنما به اجرای قطعات حماسی خود خواهند پرداخت.

همچنین در این برنامه به پاس حضور هنرمند ارزشمند سید جواد هاشمی که سابقه بیش از ۳۵ ماه حضور در جبهه و شرکت در عملیات‌های کربلای ۴ و ۵، والفجر مقدماتی و ... و همچنین تولید آثار سینمایی و تلویزیونی دفاع مقدس را دارد، تجلیل و تقدیر به عمل خواهد آمد.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران