کد خبر: ۱۴۴۴۴۴

«برخط مقاومت» و نمایش چهره‌ای عالِم از شهید حکیم

مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس «برخط مقاومت» به بهانه سالگرد شهادت آیت الله سیدمحمد باقر حکیم با گردهمایی اهالی فرهنگ و هنر عصر یکشنبه ۱۶ دی در گالری شماره یک خانه عکاسان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرنگار مهر، گردهمایی اصحاب فرهنگ و هنر در نمایشگاه عکس «برخط مقاومت» به بهانه سالگرد شهادت آیت الله سیدمحمد باقر حکیم با حضور سیدحیدر حکیم فرزند شهید حکیم در گالری شماره یک خانه عکاسان ایران در حوزه هنری برگزار شد.

سردار حسن کاظمی‌قمی معاون رئیس جمهور در امور افغانستان، یاسر عبدالظاهر رایزن عراق در ایران، حبیب‌الله عباسی مدیر روابط‌عمومی نهاد ریاست‌جمهوری، نصیر عبدالمحسن عبدالله سفیر عراق در ایران، سیدمحمدحسین حجازی مدیر عامل شرکت نوسازی عباس آباد و مسئول جوانان جنبش حماس در این مراسم حضور داشتند.

سیدامیر جاوید قائم مقام رئیس حوزه هنری در امور بین‌الملل در ابتدای مراسم گفت: نماز جماعت خواندنم را مدیون شهید حکیم هستم، چراکه در زمان کودکی‌ام ایشان امام جماعت مسجدی در خیابان خالد اسلامبولی بود. اگر لبخند، مهر همیشگی و آغوش باز ایشان روی کودکان نبود، شاید ما به این راحتی پای‌مان به مسجد باز نمی‌شد. آثار این نمایشگاه همان‌طور که مشاهده می‌کنید، با نماز پیوند خورده است و سیرت شهید سیدمحمدباقر حکیم را در نماز و عبادت می‌بینیم.

وی بیان کرد: چهره‌های پر نوری در این آثار می‌بینیم که به صیقل خوردن قلب‌ها و روح ما کمک می‌کند. در این ایام، بسیار خوشحالیم که این نمایشگاه در حوزه هنری برگزار می‌شود و همچنان خوشحالیم آغوش حوزه هنری به روی برادران عراقی‌مان باز است.

در ادامه، ایرج مسجدی معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که سفیر پیشین ایران در عراق نیز بوده است، در ادامه بیان کرد: همان‌طور که مشاهده می‌کنید این نمایشگاه و تصاویرش، بیانگر شخصیت بزرگوار شهید حکیم است و من از گردآورندگان این نمایشگاه تشکر می‌کنم. جای شکر و تقدیر دارد چراکه نام و خاطرات و زندگی شهید را به نوعی جاودانه می‌کند و برای نسل‌های آینده معرف شهید بزرگوار خواهد بود.

وی با تاکید بر ساخت فیلم از زندگی شهدا عنوان کرد: شب گذشته زندگی ابومهدی المهندس را در قالب یک فیلم مستند دیدم که بسیار خوب و به‌جا بود. کاش دست‌اندرکاران امر ساخت فیلم مستند را در کنار نمایشگاه‌های هنری و عکس در نظر بگیرند و در این مسیر، ما آمادگی داریم در این زمینه کمک کنیم.

مسجدی گفت: از آنجایی که آشنایی بنده با شهید والامقام از سال ۱۳۶۳ بوده است، از آن زمان تا روز شهادتشان، من شدت علاقه بسیاری به شهید حکیم پیدا کرده بودم. خاندان آل حکیم خاندانی بسیار بابرکت و پر از علم و فضل و جهاد و شهادت هستند. همه خاندان حکیم، شخصیت‌های عالم و بزرگ و عالم‌پرور هستند.

وی به بیانات امام خمینی (ره) درباره شهید حکیم اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) می‌فرمایند «در عراق تعدادی از علما را دستگیر کردند که من می‌شناسم‌شان. وقتی انسان می‌بیند شهید آقای صدر آن عالم فاضل و همشیره ایشان با چه وضعی شهید شدند و بعد هم مرحوم آقای حکیم که آن‌قدر خدمت کردند، رژیم بعثی با اینها آن‌چنان رفتار کردند که انسان متأثر می‌شود.» آقای حکیم یک عالم فرهیخته‌ بود که در بحث علم فقه، اصول، قرآن، تاریخ و اجتماع، کتاب‌ها و آثار بسیاری دارد که شما جوانان باید آنها را بخوانید.

سردار مسجدی با ذکر خاطراتی از شهید حکیم، اظهار کرد: از زمانی که شهید سلیمانی فرمانده سپاه قدس شدند، ملاقات‌های زیادی با شهید حکیم داشتند اما یک بار راضی نمی‌شد که آقای حکیم به دفترشان بیاید و هر زمان کاری وجود داشت، حاج قاسم به دیدار شهید حکیم می‌رفتند، برعکس برخی از مدیران ما.

در ادامه نصیر عبدالمحسن عبدالله سفیر عراق در ایران پشت تریبون حاضر شد و سخنانی درباره شهید محمدباقر حکیم ایراد کرد.

در پایان مراسم، حاضران از نمایشگاه عکس «بر خط مقاومت» در گالری شماره یک خانه عکاسان بازدید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

مجلس شبیه‌خوانی «شبیه نور» برگزار می‌شود

دعوت فرهنگسرای اخلاق از مداحان افتخاری برای برگزاری مراسم عزاداری خانگی

عصر شعر عاشورایی «ایرانِ اباعبدالله(ع)» در فرهنگسرای رسانه

نمایش و نقد فیلم «پرواز» در فرهنگسرای ارسباران

«کارناوال» رامبد جوان از ۱۸ تیر می‌آید/ یک درام معمایی در اکران آنلاین

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۴

«اتوبوس دوست‌داشتنی» در تهران به راه افتاد

کتاب «روایت آقا» منتشر شد

اقامه عزای حسینی توسط نوجوانان در «راه نشانم بده»

ادای دین به روزهایی که مردم ایستادند و حقیقت را روایت کردند

آموزش فیلم‌سازی با موبایل ویژه نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

فرزند بابک بیات درگذشت

صفحه اول روزنامه‌ها- سه شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۴

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد

از پلاک هویتی ایران تا کتیبه «ما ملت امام حسینیم»؛ تلاقی ایران و محرم در محصولات فرهنگی سازمان