کد خبر: ۱۴۴۶۸۱

رشد چشمگیر نوجوانان در اعتکاف ۱۴۰۳/ ۷۰ درصد معتکفین امسال نوجوان و جوان بوده‌اند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و عضو ستاد ملی اعتکاف، با انتشار آمارهایی از استقبال مردمی از آئین معنوی اعتکاف، رشد چشمگیر حضور نوجوانان در اعتکاف را شورانگیز وصف کرد.

رشد چشمگیر نوجوانان در اعتکاف ۱۴۰۳/ ۷۰ درصد معتکفین امسال نوجوان و جوان بوده‌اندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت‌الاسلام محمد قمی، با انتشار این آمار و ارقام در صفحه شخصی خود، اعلام کرد میزان حضور معتکفین امسال ۳۰ درصد بیش از سال گذشته بوده و بیش از ۷۰ درصد معتکفین امسال را نوجوانان و جوانان تشکیل داده‌اند که این به معنای حضور نزدیک به دو برابری نوجوانان و جوانان در قیاس با سال گذشته است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن اعلام حضور بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در اعتکاف ۱۴۰۳، اعلام داشت: گزارش‌های اولیه از مشارکت حدود هشت هزار و ۷۰۰ مسجد در اعتکاف امسال خبر می داد که احتمالاً در گزارش های تجمیعی و نهایی این عدد تا۹ هزار و ۳۰۰ مسجد در سراسر نیز خواهد رسید.

حجت الاسلام قمی در پایان این پیام از مردم معتکف و دست اندرکاران ستاد ملی اعتکاف و مجریان این آیین روح بخش بابت برگزاری باشکوه اعتکاف امسال تشکر و قدردانی کرد.

در سال‌های اخیر برنامه‌های مختلف و تازه ای در آیین اعتکاف مانند اعتکاف دانش آموزی و نوجوانانه و هم چنین اعتکاف مادر و دختری و... نیز در مساجد مختلفی در سراسر کشور برگزار می شود که با استقبال گسترده جوانان و نوجوانان همراه بوده است.

با حکم رئیس جمهور و طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، نظارت کلان آیین اعتکاف با نظارت سازمان تبلیغات اسلامی انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
سینمای ایران از سایکودرام می‌ترسد؛ «لاک‌پشت» خلاف جریان است
کارگاه تخصصی آموزش شعر کودک و نوجوان در باغ کتاب برگزار می‌شود
رویداد دانش‌آموزی «لوکیشن ۲» در فرهنگسرای ولاء
گروه موسیقی «سپهر آذر» و «ضرب‌آهنگ رسا» در شب موسیقی ارسباران
ورک‌شاپ نقاشی «درخت پاییزی» در نگارخانه آبی فرهنگسرای امید
اعلام اسامی آثار کوتاه داستانی نهمین جشنواره فیلم شهر
نمایشگاه آثار حجمی «پازل من کامل است» در نگارخانه فرهنگسرای ابن‌سینا
حضور «رابین هود» از ۲۰ آبان در تالار وحدت
مستانه مهاجر و علی اوجی از جشنواره فیلم شهر حکم گرفتند
اکران یک فیلم با چاشنی انفجار
«جادوی کلمات» ویژه‌ی نوجوانان علاقمند به نویسندگی در کتابخانه علامه جعفری
پوستر سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
حمید نعمت‌الله با «بُت» به فجر می‌آید/ یک درام اجتماعی با لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن
آیین رونمایی از ساز سنتور کودک و کتاب آموزشی در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان