کد خبر: ۱۴۴۷۵۹

نمایشگاه نقاشی «دنیای شگفت‌انگیز کودکان» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشگاه گروهی «دنیای شگفت‌انگیز کودکان» با نمایش آثار نقاشی خلاقانه جمعی از هنرمندان کودک و نوجوان در نگارخانه سه فرهنگسرای ارسباران برپا می‌شود.

نمایشگاه نقاشی «دنیای شگفت انگیز کودکان» در فرهنگسرای ارسبارانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه گروهی «دنیای شگفت‌انگیز کودکان» با نمایش مجموعه‌ای از آثار خلاقانه کودکان و نوجوانان هنرمند، جمعه ۵ بهمن‌ماه ساعت ۱۶ در نگارخانه شماره سه فرهنگسرای ارسباران گشایش و تا ۱۰ بهمن‌ماه برپا خواهد بود.

این نمایشگاه شامل مجموعه‌ای از آثار خلاقانه هنرجویان کودک و نوجوان «مهناز جاوی» است که با تکنیک‌های گواش و مدادرنگی و پاستل با محوریت بیان احساسات شخصی خلق شده‌اند؛ وجه تمایز این نمایشگاه، رویکرد آموزشی هوشمندانه و خلاقانه است که به هنرجویان فرصت داده شده تا با استفاده از رنگ و خط، احساسات درونی و دیدگاه منحصر به فردشان نسبت به جهان پیرامون خود را از طریق هنر نقاشی به تصویر بکشند.

آثار این نمایشگاه علاوه بر بیان احساسات، به موضوعاتی همچون اهمیت و ارزش خانواده و دوستی بین جوامع مختلف نیز پرداخته است.

هم‌چنین تعدادی از این آثار ارزشمند به مسابقات بین‌المللی ژاپن ارسال و با کسب مقام، نشان‌دهنده سطح بالای خلاقیت و کیفیت هنری آثار این هنرجویان می‌باشد.

نمایشگاه «دنیای شگفت‌انگیز کودکان» از همه علاقمندان دعوت می‌کند با حضور و تماشای این آثار زیبا و خلاقانه، لحظاتی ناب و الهام بخش از دنیای شگفت‌انگیز و زیبای کودکان را در کنار یکدیگر تجربه کنند.

برای بازدید از نمایشگاه تا ۱۰ بهمن‌ماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۹ به نگارخانه شماره سه فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۳۳۹۹ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
دوازدهمین نشست فرهنگ و خانواده در فرهنگسرای خانواده برگزار شد
جمشید عزیزخانی؛ نماد نبوغ و خلاقیت/ نامی ماندگار در موسیقی کُردی
بازی عدالت در موزه لوور!- سمیه مظفری
وقتی خانه حرف نمی‌زند- مهرداد شفق
پوستر «موزیکالیته» منتشر شد
فرهنگسرای منتظر در نماز جمعه تهران
نمایشگاه «حرفهایی که در سکوت می‌زنم» در فرهنگسرای ارسباران
معصومه کرباسی را از میان کلمات «آرزو شدی» بشناسید
مستند زندگی یوسفعلی میرشکاک در تلویزیون
«سمفونی رنگ‌ها» به نیاوران می‌رود
بیژن امکانیان پس از ۱۷ سال با «خانه دراکولا» به روی صحنه برمی‌گردد
صفحه اول روزنامه‌ها-سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴
خانه موزه شهید چمران؛ نقطه‌ای فرهنگی برای پیوند نسل‌ها در قلب تهران
سومین نشست فعالان حوزه نهج‌البلاغه تهران برگزار شد / تأکید بر گسترش فرهنگ علوی با رویکردی نوین
تلخ بودن به تنهایی دلیلی برای حذف شدن نیست/ برای فرهاد اصلانی ۶ سال صبر کردم
اختتامیه جشنواره روایت پیشرفت در فرهنگسرای خاوران برگزار می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی برای خرید کتاب «باسواد» با موضوع سواد رسانه‌ای
آتنه فقیه‌نصیری همبازی جواد عزتی در «وحشی ۲» شد
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان فرهنگسرای سرو
اکران و نقد فیلم «جاده هالو» در سینما اندیشه
«لعبتکان»، سفری در شاهنامه با دید مدرن
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴
ما و خودزنی‌های همیشگی‌مان- محسن سلیمانی فاخر
آغاز جشنواره فیلم کوتاه با یادی از ناصر تقوایی و شهدای جنگ ۱۲روزه
اکران «بچه مردم» و «غریزه» از ۳۰ مهر