کد خبر: ۱۴۴۷۶۶

نمایشگاه «نهانی دگر» در نگارخانه شفق برپا می‌شود

نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان «نهانی دگر» به سرپرستی شایان آرتا روز پنجشنبه ۴ بهمن ساعت ۱۰ در نگارخانه شفق فرهنگسرای خانواده برپا می‌شود.

نمایشگاه«نهانی دیگر» در نگارخانه شفق برپا می شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این نمایشگاه با هدف بروز احساسات، افکار و تجربیات دانشجویان جوانی که از دریچه‌ای متفاوت به دنیای اطراف می‌نگرند برپا شده است و به دنبال آن است تا بیننده را به سفری عمیق و معنادار به دل درونی دنیای هر هنرمند ببرد، جایی که ناشناخته‌ها و پنهانی‌ها با زبانی بصری و فراتر از کلام به تصویر کشیده شود.  

همچنین ایجاد فضایی که در آن نقاشان بتوانند بدون محدودیت و با مهارت‌های یگانه و مختص به خودشان، بخش‌های پنهان آثارشان را آشکار سازند و با دیگران به اشتراک بگذارند از دیگر اهداف این نمایشگاه است.  

آثار ارائه شده در این نمایشگاه ترکیبی است از تکنیک‌های مختلف و سبک‌های متنوع که هر کدام نمایان‌گر دیدگاه خاص هنرمند خود بوده و نیز گاهاً اقتباس و برداشتی آزاد با ادای احترام از پیشکسوتان هنرمند در تاریخ هنر با خطوط ساده، رنگ‌های پر جنب و جوش، فرم‌های هندسی و ...؛ هر نقاشی بازتابی است از یک داستان یا حس نهفته که تنها از طریق هنر قابل بیان است.  

همچنین دانشجویان و هنرمندان این نمایشگاه با نگاهی تازه و خلاقانه، به بیننده اجازه می‌دهند تا با لایه‌های مختلف معنا و مفهوم آثار، درگیر شوند.  

علاقمندان برای بازدید از آثار نمایشگاه گروهی نقاشی «نهانی دگر» می‌توانند تا ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۹ تا ۱۷ به نگارخانه شفق واقع در خیابان سید جمال الدین اسدآبادی (یوسف آباد) خیابان ۲۱، بوستان شفق، فرهنگسرای خانواده مراجعه کنند.  

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی
نمایش و نقد فیلم «سلاح‌ها» در فرهنگسرای ارسباران
برگزاری جشن در فضای باز یک فرمول عالی برای ایجاد شادی و نشاط است
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران