کد خبر: ۱۴۴۸۷۲

اعلام برنامه‌های ششمین روز تئاتر فجر با یاد محمدعلی کشاورز

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با احترام به بازیگر فقید تئاتر و سینما روز ششم خود را به نام زنده یاد محمدعلی کشاورز نامگذاری کرده است.

اعلام برنامه‌های ششمین روز تئاتر فجر با یاد محمدعلی کشاورزبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری مهر، در ششمین روز از چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر که به نام محمدعلی کشاورز بازیگر فقید سینما و تئاتر نامگذاری شده است ۱۵ گروه صحنه جشنواره را تجربه می‌کنند که از میان آنها ۹ اثر نمایش‌های صحنه‌ای و ۶ اثر نمایش‌های خیابانی را تشکیل می‌دهند.

برنامه ششمین روز این رویداد فرهنگی- هنری به شرح زیر است:

«ستارخان» به کارگردانی یعقوب صدیق جمالی، «ذرات آشوب» به کارگردانی ابراهیم پشت کوهی، «من و گربه پری» به کارگردانی شهره سلطانی، «سارا» به کارگردانی حسن شیخ‌زاده، «یلدای تابستان» به کارگردانی هدی آهنگر، «آب برای ماهی‌ها» به کارگردانی امیر نوروزی، «لام» به کارگردانی مجتبی رستمی‌فر، «یک دقیقه بعد از مهاجرت» به کارگردانی محمدرضا زاهدی و «تولد لازگی» به کارگردانی عسکر خلمومینوف اجراهای صحنه‌ای ششمین روز از جشنواره چهل و سوم را در تالار وحدت، مجموعه تئاترشهر، تئاتر مولوی، تماشاخانه ایرانشهر، تالار حافظ و تماشاخانه سنگلج تشکیل می‌دهند.

همچنین نمایش‌های خیابانی «کارما» به کارگردانی حسین قاسمی و رضا محمدیان، «پاپیون قرمز» به کارگردانی محمد زارع‌زاده، «اعترافات یک مجرم» به کارگردانی نرگس خاک‌کار، «میم مثل مجیده» به کارگردانی علیرضا شمس، «جهان با من بمیر» به کارگردانی سمیه مهری و «قالی» به کارگردانی آرزو علیپور در محوطه بیرونی تئاترشهر اجرا می‌شوند.

«ژوزف» به کارگردانی سارا داروفروش، «کلاس بازیگری» به کارگردانی محمدرضا حیدری، «زادروز زار» به کارگردانی حمید عبدالحسینی، «قلمرو» به کارگردانی مهدیه فخاری‌پور، «لال بهیگ» به کارگردانی مصطفی محمدی دوست نیز نماینده بخش بعلاوه فجر در ششمین روز جشنواره در خانه هنر دیوار، عمارت نوفل‌لوشاتو، تماشاخانه سیمرغ، تماشاخانه مشایخی اجراهای صحنه‌ای و «ننه دلاور» به کارگردانی مرضیه علیزاده در محوطه تالار محراب و «پاپیون قرمز» به کارگردانی محمد زارع‌زاده در محوطه تئاترشهر به عنوان ۲ نمایش خیابانی اجرا می‌شوند.

همچنین «جورجین» به کارگردانی آرش رضائی در محوطه پارک دانشجو، «یک دقیقه بعد از مهاجرت» به کارگردانی محمدرضا زاهدی در تالار حافظ و «ساعر ۵» به کارگردانی امین زندگانی در گذر فرهنگ منطقه عباس آباد در بخش دیگرگونه‌های جشنواره اجرا می شوند.

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانی‌پور از چهارشنبه سوم بهمن کار خود را در تهران آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود