کد خبر: ۱۴۴۹۶۴

رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی خبر داد

اجرای جشنواره بزرگ دورهمی خانوادگی «نوجوان ۳۶۰»

رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی به مناسبت اعیاد شعبانیه و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از اجرای پنج روزه جشنواره بزرگ دورهمی خانوادگی با عنوان «نوجوان ۳۶۰» از ۱۳ تا ۱۸ بهمن ماه خبر داد.

اجرای جشنواره بزرگ دورهمی خانوادگی «نوجوان ۳۶۰»به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، امیر احسان‌فر رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی با اعلام این خبر گفت: این مرکز به مناسبت اعیاد شعبانیه و در راستای گرامی‌داشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر، اقدام به برگزاری جشنواره دورهمی «نوجوان ۳۶۰» به مدت ۵ روز از ساعت ۱۵ تا ۲۰ کرده است.

احسان‌فر در ادامه گفت: این جشنواره در دو بخش اردو‌های خانوادگی و برپایی مراسم برگزار خواهد شد. در بخش اول که از ساعت ۱۵ تا ۱۷ اجرا می‌شود، خانواده‌ها ابتدا با ثبت نام رایگان در اردوی خانوادگی یا همان ویژه‌برنامه «اردوبازی» گروه‌بندی می‌شوند و به طور منظم از بخش‌های مختلف اردو بهره‌مند می‌شوند. این بخش‌ها شامل بازی‌های میدانی لیزرتگ، اتاق فرار، تیراندازی، کافه بازی، گل کوچیک، گیم‌نت، سینما و دوچرخه‌سواری است.

احسان‌فر در ادامه گفت: بخش دوم در قالب مراسم در سالن آمفی‌تئاتر فجر برگزار می‌شود. اجرای سرود آوای نوجوان، استعدادیابی نوجوانان منطقه، اجرای شب شعر، اجرا‌های هنری و نمایشی، استندآپ‌کمدی، مسابقه همراه با جوایز ارزنده، برگزاری شب‌های خاطره دفاع مقدس، مولودی‌خوانی و... از دیگر بخش‌های این مراسم است.

رییس فرهنگسرای انقلاب اسلامی در پایان گفت: اجرای دورهمی خانوادگی «نوجوان ۳۶۰» فرصتی مناسب برای خانواده‌هاست تا بتوانند با شرکت در بخش‌های مختلف در این روز‌های شاد و پربرکت اوقات خوش و خاطره‌انگیزی را سپری کنند.

فرهنگسرای انقلاب اسلامی در بزرگراه شهید نواب صفوی، ابتدای خیابان کمیل شرقی واقع شده است. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۵۵۴۰۸۶۵۶ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند

آغاز اکران آنلاین مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر