کد خبر: ۱۴۵۰۱۴

فردا آخرین فرصت انتخاب بهترین بازی‌های رایانه‌ای فجر از نگاه مردم

رای‌گیری برای انتخاب بهترین بازی‌های دهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر از نگاه مردم تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۵ بهمن ادامه دارد و این زمان قابل تمدید نیست.

فردا آخرین فرصت انتخاب بهترین بازی‌های رایانه‌ای فجر از نگاه مردمبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری ایسنا، در این بخش و با رای مستقیم مردم، سه جایزه بهترین بازی بخش اصلی، بهترین به‌روزرسانی و بهترین بازی مورد انتظار انتخاب می‌شوند.

در بخش اصلی، آثاری که متقاضی شرکت در این بخش بودند و مورد تایید هیئت انتخاب قرار گرفتند در معرض انتخاب مخاطبان قرار می‌گیرند. در این بخش فرصت انتخاب و رای‌دهی به حداکثر ۵ بازی برای مردم وجود دارد.

در بخش بازی مورد انتظار، به منظور معرفی بازی‌های در دست تولید و نمایش افق پیش روی صنعت بازی‌سازی کشور، بازی‌هایی که تا پایان مهلت ارسال آثار تکمیل نشدند، توسط پیش نمایش (تریلر) بازی در این بخش حضور دارند. علاقه‌مندان می‌توانند با مشاهده و ارزیابی اولیه در رای‌گیری این بخش شرکت کنند. در این بخش نیز مردم می‌توانند حداکثر به ۳ بازی انتخابی خود رای دهند.

در بخش بهترین به‌روزرسانی، با توجه به اهمیت خلاقیت‌های فنی و هنری برای چرخه طولانی حیات بازی‌های موفق و جلب رضایت همراهان هر بازی، ضمن بررسی بازی‌های با سابقه که به واسطه به‌روزرسانی خلاق توانسته‌اند سال‌ها در کنار مخاطبین خود باشند، از بهترین به‌روزرسانی شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود. در این بخش امکان رای‌دادن به حداکثر یک بازی وجود دارد.

بنابر اعلام روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای علاقه‌مندان به شرکت در رای‌گیری بخش نگاه مردمی دهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر می‌توانند با مراجعه به نشانی ghazaal.fajrgamefestival.ir/game پس از دیدن لیست بازی‌های ارائه شده در هر سه بخش، به بازی مورد علاقه خود رای دهند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
مسابقه‌ی داستانک‌نویسی به مناسبت هفته کتاب در کتابخانه شهدای حصارک
تبدیل تهران به فضایی تئاتری؛ تعهدات مالی تئاتر «شهر» انجام می‌شود
دبیر جشنواره شعر فجر منصوب شد
نمایش و تحلیل روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون ۲» در فرهنگسرای فردوس
«از خود تا خانواده» در فرهنگسرای سلامت
تجلیل از مردی که اعتبار تئاتر را حفظ کرد؛ بزرگداشت میکائیل شهرستانی در ارسباران
رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» در فرهنگسرای اندیشه
خوانش گروهی کتاب «من و کتاب» در کتابخانه تلاش
نمایش و نقد فیلم «بخور عبادت کن عشق بورز» در فرهنگسرای ارسباران
«تهرانِ کتابخوان‌ها»؛ برنامه‌های سازمان فرهنگی‌هنری به مناسبت هفته کتاب
مهران مدیری: در «مرد سه هزار چهره» نقش پدرم را بازی می‌کنم/ پخش از نوروز ۱۴۰۵
دستِ پُرِ باغ کتاب در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
نشست «بازنمایی شهر تهران در اجرا و روایت‌های دراماتیک» در جشنواره تئاتر شهر
«کتابخانه صنعت» در شرکت پارس‌خودرو
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نشست صمیمی با نویسنده محبوب در کتابخانه پرتو
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود