کد خبر: ۱۴۵۰۱۷

نشست نقد و بررسی کتاب «مالون می‌میرد»

دومین نشست «ساعتی با کتاب» با نقد و بررسی رمان «مالون می‌میرد» اثر ساموئل بکت و ترجمه سهیل سُمی، سه‌شنبه ۱۶ بهمن در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان آرا برگزار می‌شود.

برگزاری دومین نشستبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، دومین نشست ساعتی با کتاب با نقد و بررسی رمان «مالون می‌میرد» نوشته ساموئل بکت و ترجمه سهیل سُمی، در روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن ماه، در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان آرا برگزار می‌شود.

این رویداد با حضور هومن حسین‌زاده (مجری) و منتقدین ادبی در روز سه‌شنبه ۱۶ بهمن ماه، ساعت ۱۵ برگزار خواهد شد.

دومین  نشست «ساعتی با کتاب» به عنوان یک فضای فرهنگی و ادبی، به علاقه‌مندان این امکان را می‌دهد که با دیدگاه‌ها و تحلیل‌های جدید در مورد آثار ادبی آشنا شوند و همچنین سوالات و نظرات خود را با دیگر شرکت‌کنندگان در میان بگذارند.

این نشست فرصتی مناسب برای گسترش دانش ادبی و تبادل نظر در زمینه ادبیات و کتاب است و از تمامی علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا در این رویداد فرهنگی شرکت کنند.

کتاب مالون می‌میرد یکی از درخشان‌ترین رمان‌های ساموئل بکت، نویسنده‌ی پرافتخار ایرلندی و برنده‌ی جایزه‌ی نوبل ادبیات، است. بکت در این رمان سِحرانگیز و پیچیده، داستان مردی را روایت کرده که در آستانه‌ی مرگ به بازگوییِ تأملات خویش در باب ماهیت زندگی می‌پردازد.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به کتابخانه شهید جهان آر واقع در یـوسف آبـاد، خیابان سیـدجمال الـدین اسد آبـادی، خیـابـان شهید جهان آرا کـــوچه ۵۹ غربی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن   ۸۸۶۰۲۳۵۸ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- پنجشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۴
پنجمین دوره «جشنواره موسیقی محله» با محوریت تکنوازی تنبک برگزار می‌شود
پوستر «ما کتابداراشیم» با تصویر ۲۳۳ کتابدار منتشر شد
فیلم؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
برگزاری یادمان قورچیان ؛ نوازنده و هنرمندی که درک عمیقی از دنیا و هنر داشت
فراخوان جشنواره داستان و ناداستان «روایت پیروزی»
نگاهی به موسیقی «فردیرک دیلیوس» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت عباس خامه‌یار در فرهنگسرای رسانه با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و سیاسی
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۴
کارگاه آموزشی رویداد ملی پادکست فارسی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «از قلم تا قله» در فرهنگسرای سلامت
رونمایی کتاب‌های «برف کهنه» و «برف نو» در فرهنگسرای خاوران؛ روایت نوجوانان از جنگ و زندگی
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در چهارمین همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»
اجرای رایگان نمایش «کلیله و دمنه» در تماشاخونه فردوس
پنجمین جشنواره فرهنگی هنری «بحران» برگزار می‌شود
آیین تعزیه‌خوانی «روضه مادر ۳» در فرهنگسرای سلامت
جای خرده‌روایت‌های مردمی از جنگ هشت ساله در آثار ما خالی است
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت هفته کتاب
نشست «کتابنوش» با حضور دو نویسنده دفاع مقدس برگزار شد
ویژه‌برنامه «خانواده در پرتو عشق فاطمی» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود