کد خبر: ۱۴۵۰۲۹

تماشاخانه ایران‌شهر میزبان ۵ نمایش می‌شود

تماشاخانه ایران‌شهر از ۱۷ بهمن ماه میزبان پنج نمایش می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر؛ پس از پایان جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تماشاخانه ایران‎شهر با ۵ نمایش روند کار خود را از سر می‌گیرد.

نمایش غرب غمگین
این نمایش به کارگردانی فواد ‌خراباتی و بازی روزبه ‌حصاری، محمد ‌صدیقی ‌مهر، به ‌آفرید ‌غفاریان و سهیل ‌مستجابیان از ۱۷ بهمن ماه در سالن استاد ناظرزاده کرمانی از ساعت ۲۰:۳۰ به روی صحنه می‌رود.
نمایش «غرب غمگین» تأثیرگذارترین نمایش‌نامه‌ی مارتین مک‌دونا از سه‌گانه «لی‌نین» است که برنده‌ی جایزه آلفرد رادوک، نامزد جایزه تونی و افتخارات متعدد دیگری شده است.
این نمایش‌نامه درام پر از جملات طنزآمیز، گزنده، هوشمندانه و منحصربه‌فرد مک‌دونا است.

نمایش جزیره لؤلؤ
نمایش «جزیره لؤلؤ» به نویسندگی آرش نعیمیان و خسرو پسیانی (اقتباسی آزاد از رمان «جزیره گنج» نوشته رابرت لویی استیونسن) و کارگردانی ستاره پسیانی از ۱۷ بهمن ماه در سالن استاد سمندریان از ساعت ۱۸ به روی صحنه می‌رود.
ملودی آرام‌نیا، خسرو پسیانی، نوید جهان‌زاده، الناز حبیبی، مهدی حسینی‌نیا، روح‌الله حق‌گوی‌لسان، پویا سعیدی، کاظم سیاحی، ناز شادمان، مهدی صدر و فاطمه نقوی بازیگران نمایش «جزیره لؤلؤ» هستند.

نمایش اشتراکی
این نمایش به نویسندگی و کارگردانی مرتضی شاه‌کرم از ۱۷ بهمن ماه در سالت استاد سمندریان از ساعت ۲۰:۳۰ به صحنه می‌رود.
مسعود کرامتی، پروا آقاجانی، سهند جاهد، فاطمه نیشابوری، مرتضی شاه‌کرم، آیسان حداد، پیمان نوری از جمله بازیگران این نمایش هستند.
خلاصه داستان: دو خانواده در یک آپارتمان به صورت اشتراکی زندگی می کنند. برای یکی از خانواده ها مهمان می آید. هر دوخانواده در تلاش هستند، حقیقیت زندگی خودشان را پنهان کنند، که در نهایت...

نمایش بیستو هیچ
این نمایش به نویسندگی و کارگردانی فرید قادرپناه از ۱۸ بهمن ماه در سالن استاد ناظرزاده کرمانی از ساعت ۱۸:۳۰ به روی صحنه می‌رود.
سحر ‌خرم ‌نژاد، اشکان ‌دلاوری، بی‌تا ‌عزیز، کاوه ‌مرحمتی، وحید ‌منتظری، آذین ‌نظری، میثم ‌نوروزی از جمله بازیگران این نمایش هستند.
خلاصه داستان: گروهی از اتفاقی که توی خیابان براشون افتاده فرار می کنند که با چالش جدید روبرو می شوند.

نمایش برادران کارامازوف
این نمایش به کارگردانی اشکان خیل‌نژاد از ۱۸ بهمن ماه در تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه می‌رود.
نمایش برادران کارامازوف ساخته‌ای است از وحید آجرلو، مجید آقاکریمی، عرفان امین، مهرداد بابایی، فارس باقری، شکیبا بهرامیان، کیهان پرچمی، مهدی حسام‌الذاکرین، سجاد حمیدیان، اشکان خیل‌نژاد، سحر رجبی، حامد رسولی، محمدرضا رشیدی، مهدی شاهدی، میلاد شجره، حسین طباطبایی، مجتبی کریمی، امین مانیان، آیناز موسایی، آتنا نادرزاده، مریم نورمحمدی،طاهره هزاوه.
خلاصه: داستان حول محور خانواده‌ی کارامازوف در روسیه می‌گذرد. دیمیتری با پدرش فیودور اختلافات مالی جدی دارد. پدر به قتل می‌رسد، و همه‌ی شهر دیمیتری را مجرم می‌پندارند و در دادگاه علیه او شهادت می‌دهند. در طول داستان، ما با زنده‌گی سه فرزند دیگر خانواده‌ی کارامازوف هم آشنا می‌شَویم: آلیوشا (راهب)، ایوان (تحصیل‌کرده)‌، و اسمردیاکوف (آشپز) که هر یک به نحوی در این بهم‌ریختگی نقش دارند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت و اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت تماشاخانه ایران‌شهر به نشانی https://www.tamashakhaneh.ir/#hall_row مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«وحشی» هومن سیدی از ۲۵ فروردین پخش می‌شود

«میرانا» حماسه هفت‌جلدی منتشر شد

معرفی و تجلیل از برگزیدگان «تصویر سال»؛ رویدادی که دور ایران می‌چرخد

وزیر فرهنگ: نوروز پیام‌آور صلح و همبستگی میان ملت‌هاست

اختتامیه مسابقه طراحی پوستر «حادثه ماندنی» و رونمایی از آثار برگزیده در موزه امام علی(ع)

دبیر اسبق جشنواره فیلم فجر درگذشت

عیدانه سازمان فرهنگی هنری به نوجوانان/ تغییر نام فرهنگسرای «رازی» به «نوجوان»

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۵ اسفندماه

جشن «کریمانه» در فرهنگسراهای پایتخت برگزار می‌شود

مهرداد باقری پبدنی: صحیفه سجادیه دریای معرفت است

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی» مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

برپایی سفره افطاری ساده توسط حلقه‌های نوجوانان در پیرامون ۱۸ فرهنگسرای شهر

«پرتره‌های سیاه» در خانه هنرمندان

فیلم؛ به‌روزرسانی پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر

بررسی ۲ کتاب درباره زندگی امام حسن(ع) در فرهنگسرای گلستان

اختتامیه دومین جشنواره فیلم صدرپلاس در فرهنگسرای بهمن

میزبانی فرهنگسراها از خانواده‌ها در ویژه‌برنامه «اردورمضان»

تصویر زنان قهرمان پارالمپیک بر دیوارنگاره میدان ولیعصر نقش بست

فراخوان نهمین جشنواره ملی طنز و رسانه منتشر شد

چاپ پنجم کتابی درباره حضرت خدیجه در کتابفروشی‌ها

با آخرین کنسرت‌های پایان سال همراه شوید!

انتشار «دنیا چگونه عمل می‌کند» نوآم چامسکی

کودکان کار جنوب تهران مهمان فرهنگسرای مهر در جشن «مهر کریمانه»

تجلیل از خانواده شهید غضنفری در مراسم رونمایی کتاب «وصال در رمضان»

نشست تقدیر از نگارخانه‌های برتر سال ۱۴۰۳ برگزار شد