کد خبر: ۱۴۵۱۰۶

چهارمین ویژه‌برنامه گنجینه هنر با تقدیر از استادان صنایع دستی

خانه فرهنگ پرواز منطقه ۹ مراسم تجلیل از استادان صنایع دستی و‌ هنر‌های سنتی با عنوان «گنجینه هنر ۴» را روز سه‌شنبه ۲۳ بهمن ماه ساعت ۱۴ در مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی برگزار می‌کند.

چهارمین ویژه برنامه گنجینه هنر ،تقدیر از استادان صنایع دستی و هنرهای سنتیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، خانه فرهنگ پرواز منطقه ۹ به عنوان نخستین مدرسه صنایع دستی و هنر‌های سنتی به منظور پاسداشت پیشکسوتان هنر‌های سنتی، چهارمین ویژه‌برنامه «گنجینه هنر۴» را با تجلیل از کبری حیدری پیشکسوت هنر طراحی لباس برگزار می‌کند.

استاد حیدری به مدت ۴۰ سال در این زمینه فعالیت داشته‌اند. شرکت در نمایشگا‌های داخلی و خارجی از جمله اپکو ژاپن دارای برند تولیدی با نام «سحر بانو» از دیگر فعالیت‌های ایشان است. وی در رشته هنری طراحی لباس فعالیت داشته و طراحی لباس اقوام مختلف ایرانی را  در کارنامه خود داراست. کبری حیدری یکی از پرکارترین و حرفه‌ای‌ترین هنرمندان در رشته طراحی لباس است.

این برنامه با مشارکت اداره کل صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان تهران و مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی برگزار می‌شود.

سخنرانی اکبر بختیاری مدیر فرهنگی هنری منطقه ۹ و رییس فرهنگسرای رویش، ارائه تجارب و دیدگاه‌های کبری حیدری، شعرخوانی، اجرای موسیقی و تجلیل از کبری حیدری از مهمترین بخش‌های این ویژه برنامه خواهد بود.

علاقه‌مندان به شرکت در این برنامه می‌توانند به نشانی میدان آزادی، برج آزادی، سالن سیمولیشن مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۰۲۰۱۹۷ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
فرهنگ جهادی؛ اصلی‌ترین سلاح جهاد فرهنگی- محمد باقری
هفتاد و پنجمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «وقتی مغز آدم یک جا بند نمی‌شود»
کارگاه آموزشی رایگان «هنر سخن و صدا» در فرهنگسرای سرو
نمایشنامه «آواز قو» در فرهنگسرای فردوس خوانده می‌شود
حضور نصرالله مدقالچی در یک آلبوم؛ شفیعی کدکنی از «دوازده» نوشت
«بحران روایت بحران» در بازار کتاب
چهل‌ و چهارمین جشنواره تئاتر فجر فراخوان داد
آیین یادمان جمشید عزیزخانی در فرهنگسرای ارسباران
نمایشگاه نگارگری «نغمه‌های بی‌واژه» در نگارخانه فرهنگسرای سرو افتتاح شد
فرهنگ و قدرت: رابطه‌ای پیچیده و چندلایه- معصومه آبرون
نمایش و نقد فیلم «لاک پشت» در فرهنگسرای ارسباران
نشست ادبی «منظومه» با حضور حسین صفا در باغ کتاب تهران برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۴
کنسرت آنسامبل موسیقی «بی غبار» روی صحنه فرهنگسرای ارسباران
فیلم؛ پنجمین «دورهمی ارتباطی» در باغ‌موزه هنر ایرانی
بهمن رجبی؛ یکه‌تاز تنبک‌نوازی و نماد اعتراض فلسفی
اجراخوانی سه نمایش توسط نوجوانان فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت سیدغلامرضا کاظمی‌دینان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
کارگاه تخصصی موسیقاخط «موزیکالیگرافی» در فرهنگسرای ابن‌سینا
قربانی نجیب- محسن سلیمانی فاخر
جشن «سپید باران» به مناسبت روز عصای سفید در فرهنگسرای ارسباران
معرفی هئیت انتخاب بخش کودک و نوجوان جشنواره تئاتر «شهر»
نشست نقد فیلم «تابستانی که برف آمد» در سینما اندیشه| وقتی گفت‌و‌گو به انجماد می‌رسد
پیکر ناصر تقوایی پنجشنبه در کرج تشییع می‌شود
نشست «آرامش در خانواده» در فرهنگسرای خانواده