کد خبر: ۱۴۵۱۰۸

توسط مدیر تماشاخانه

برنامه «ایران‌شهر» برای ۱۴۰۴ اعلام شد

مدیر تماشاخانه ایران‌شهر وضعیت جدول اجراهای این مجموعه تئاتری در سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد.

برنامه «ایران‌شهر» برای ۱۴۰۴ اعلام شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، امین اشرفی مدیر تماشاخانه ایران‌شهر درباره اجراهای این مجموعه تئاتری تا پایان سال جاری، به مهر گفت: اجرای نمایش «برادران کارامازوف» به کارگردانی اشکان خیل‌نژاد که تا قبل از چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر روزهای شنبه به صحنه می‌رفت از سر گرفته شده است و این نمایش در دور جدید اجراهای خود علاوه بر روزهای شنبه، روزهای پنجشنبه نیز اجرا می‌شود. شرایطی را مهیا کرده‌ایم تا بستر برای این جنس کارهای نوگرا که به لحاظ شکل اجرا و همچنین کیفیت حرفی برای گفتن دارند، فراهم باشد.

وی ادامه داد: همچنین در سالن سمندریان نمایش «اشتراکی» مرتضی شاه‌کرم و در سالن ناظرزاده کرمانی هم نمایش‌های «غرب غمگین» فؤاد خراباتی و «بیست و هیچ» فرید قادرپناه روی صحنه می‌روند. ضمن اینکه شرایط اجرای مجدد نمایش «جزیره لولو» ستاره پسیانی را در سالن سمندریان تماشاخانه فراهم کردیم زیرا این نمایش در طول اجراهای قبلی خود با مخاطب ارتباط خوبی داشته و به لحاظ فرم و اجرا کار قابل قبولی است.

اشرفی درباره نحوه پذیرش آثار برای اجرا در سال ۱۴۰۴ تماشاخانه ایران‌شهر و اینکه آیا فراخوانی برای این امر منتشر خواهد شد یا نه، توضیح داد: ما با یک آسیب شناسی علمی ۲ سال اخیر تماشاخانه ایران‌شهر را مورد بررسی قرار دادیم و به این نتیجه رسیدیم که انتشار فراخوان به شکل مرسومش مناسب تماشاخانه ایران‌شهر نیست. هدف ما این است که تماشاخانه ایران‌شهر به روزهای اوج خود بازگردد و سطح کیفی کارها هم بالا برود. برای سال آینده ۲ رویکرد را در نظر گرفتیم. تقاضاهایی را که از دوران مدیریت قبلی بوده و همچنین تقاضاهای جدید را مورد بررسی قرار دادیم تا گروه ها در نوبت رزرو و بلاتکلیفی نباشند. به این شکل جدول اجراهای سال ۱۴۰۴ تماشاخانه ایران‌شهر با تقاضاهای قدیمی و جدید بسته شده است.

وی یادآور شد: قراردادهای نیمه اول سال ۱۴۰۴ بسته شده و روند فعالیت گروه‌ها رصد می‌شود و مدام نشست‌هایی را با کارگردان‌ها می‌گذاریم تا درباره فرم اجرایی و کار صحبت کنیم و در روند تولید آثار قرار بگیریم.

مدیر تماشاخانه ایران‌شهر تأکید کرد: هدف ما این است که در مراحل مختلف با گروه‌ها تعامل داشته باشیم و در کل روند تولید با گروه‌ها همراه باشیم.

اشرفی درباره اینکه در سال ۱۴۰۴ آیا درصد سهم تماشاخانه از فروش آثار نمایشی افزایش پیدا خواهد کرد یا نه، تصریح کرد: هیچ تغییری در درصد سهم تماشاخانه ایران‌شهر نداریم و همان ۲۰ درصد سهم تماشاخانه خواهد بود.

وی در پایان سخنان خود درباره این موضوع که آیا هر کدام از سالن‌های سمندریان و ناظرزاده کرمانی در سال جدید میزبان یک گروه یا همزمان ۲ گروه خواهند بود، گفت: ما هم استقبال می‌کردیم که هر سالن میزبان یک گروه نمایشی و تک اجرا باشد ولی در جدول ۱۴۰۴ در هر سالن ۲ گروه به صورت همزمان حضور خواهند داشت. ما سعی کردیم سال جدید روی سطح کیفی آثار متمرکز باشیم. البته کارهایی مانند «برادران کارامازوف» که شکل اجرایی نامتعارفی دارند خارج از این چارچوب قرار می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
نشست ماهانه «عصر شعر و ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
سی‌ و چهارمین ماه‌نشست «در آستانه» در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
«دومین جشنواره ادبی خیرِ ایران» برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «خودنگاره در میان طبیعت و معنا» در نگارخانه سرو
نامزدهای «جایزه شعر ساعد باقری» معرفی شدند/ اختتامیه، ۱۲ شهریورماه در خانه هنرمندان
کنسرت گروه «آژین» با موسیقی لرستان در فرهنگسرای ارسباران
برپایی نمایشگاه «ایران من» در برج آزادی
وقتی عیارسنجی خورشید کار شب‌پره شد- محسن سلیمانی فاخر
موزه فرشچیان در کاخ سعدآباد بازگشایی شد
انتشار «دیوان حافظ» خانلری با ظاهر جدید
هنرمندان در فرهنگسرای ارسباران از ایرج راد قدردانی کردند
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۵ شهریورماه ۱۴۰۴
بازدید رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت از پشت صحنه فیلم «ماجرای نیم‌شب»
روایتی از پاک‌سازی قومی توسط رژیم صهیونیستی در داستان نویسنده فلسطینی
تقدیر رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر از سازمان فرهنگی هنری برای برگزاری «جاماندگان»
دومین سالانه تبادل عکس «فاین‌آرت» در باغ‌موزه هنر ایرانی افتتاح می‌شود
امید سهرابی با «بار هستی» به صحنه تئاتر باز می‌گردد
پردیس ملت و پردیس سینمایی باغ کتاب در جمع ۱۰ سینمای پرمخاطب تهران
فرشچیان ۴۵ سال در امریکا زندگی کرد ولی فقط پاسپورت ایرانی داشت
افتتاح نمایشگاه ساز‌های ابداعی در فرهنگسرای سرو
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۴ شهریورماه ۱۴۰۴
فراخوان نمایشگاه هنر «تاپستری» از سوی فرهنگسرای ارسباران منتشر شد
رونمایی و معرفی دو کتاب «مید و مدرنیته» و «جامعه‌شناسی بالینی»
«عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی پروانه ساخت گرفت