کد خبر: ۱۴۵۱۳۴

نشست «فرهنگ‌سازی مدیریت اجرایی بانوان، چالش‌ها و راهکارها» در فرهنگسرای خانواده

در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نشست تخصصی «فرهنگ‌سازی مدیریت اجرایی بانوان، چالش‌ها و راهکارها» روز پنجشنبه ۱۸ بهمن ماه در فرهنگسرای خانواده برگزار شد.

نشست «فرهنگ‌سازی مدیریت اجرایی بانوان، چالش‌ها و راهکارها» در فرهنگسرای خانوادهبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، این نشست تخصصی از سوی کارگروه زنان و خانواده حزب نوآوران استان تهران و همکاری فرهنگسرای خانواده به سخنرانی دکتر سمیرا نجارزاده (مدیرکل منابع انسانی و تشکیلات ریاست جمهوری)، آرزو جعفری (عضو شورای سیاست‌گذاری سلامت سازمان صدا و سیما) و شیوا مقدم (عضو هیئت علمی دانشگاه و رییس فرهنگسرای خانواده) اختصاص داشت.  

شیوا مقدم (عضو هیئت علمی دانشگاه و رییس فرهنگسرای خانواده) در این نشست گفت: هدف از برگزاری این نشست شناسایی و معرفی توانمندی بانوان در حوزه مدیریتی دانست و گفت: با رشد زنان در جامعه بیش از گذشته می‌توان شاهد رشد و توسعه روز افزون جوامع بود، باید جامعه امروز بپذیرید که همانگونه که تحصیلات و رشد فکری زنان بیشتر از گذشته شده است به مراتب حضور آنها در جامعه هم بیشتر و پررنگ‌تر شده است.

به گفته وی، همانگونه که دولت مردان هر نوع، نوع آوری و رشد و توسعه را کشور‌ها می‌پذیرند باید در حوزه زنان هم بپذیرند که زنان نسبت به سابق رشد پیدا کرده‌اند و این نیازمند نگاه ویژه تری در این حوزه به زنان و خانواده بشود.

وی تصریح کرد: زن امروز دیگر زنی نیست که تنها در یک حوزه فعالیت داشته باشد مشارکت‌های زنان، دغدغه‌های زنان، نگاه زنان، بیش از پیش شده است، شاید در گذشته تغییرات بسیار کند و بین چند دهه اتفاق می‌افتاد، اما اکنون هر ۵ سال شاهد تغییرات بین نسلی هستیم و باید حتما تدبیرگر و اندیشه ورز باشیم که نقش بانوان در این عرصه بسیار موثر و پراهمیت است.

شیوا مقدم افزود:در این اصل مهم اگر بخواهیم کشور را با جمعیت جوان بشناسیم باید فرصت‌های مدیریتی بیشتر و کلیدی را در اختیار بانوان قرار دهیم و نگاه را در حوزه سیاست و اجتماع برای ورود هر چه بیشتر بانوان تغییر دهیم و این نیاز جامعه امروز است.

آرزو جعفری (عضو شورای سیاستگذاری سلامت روان صدا و سیما و مشاور بانوان معاونت فنی رسانه ملی) به توانمندی بالای زنان در وجوه مختلف کاری و فردی اشاره کرد و افزود: دانش و مهارت و تخصص خیلی مهم است که بانوان به آن دست یابند فضا برای خودشان ایجاد کنند که بتوانند اثرگذار باشند.  

وی در ادامه درباره فعالیت‌های سازمانی بانوان گفت: کار‌های محوله به بانوان در سازمان‌ها زیاد است، اما برای حکم مدیریتی معمولا تمایلی از سازمان‌ها وجود ندارد و به عناوین مشاور و سرپرست برای بانوان بسنده می‌شود.

در ادامه این نشست سمیرا نجارزاده (مدیرکل منابع انسانی و تشکیلات ریاست جمهوری) گفت: درجامعه بسیار دراین خصوص گفت‌و‌گو شده،  اما  زمانی که بانویی در فضای مدیریتی قرار می‌گیرد اگر مدام به تفکیک جنسیتی بپردازد نه تنها مسئله یی حل نمی‌شود بلکه  فضای کار را برای خود پرتنش‌تر می‌کند. تاکنون پیشنه‌ی کاری در بخش‌های اقتصادی داشته‌ام و همیشه، براساس حرفه‌ی کاری با موضوعاتی، چون  مباحث سود، عدد و زیان  سر و کار داشته‌ام.  

مدیرکل توسعه منابع انسانی، تشکیلات و آموزش نهاد ریاست جمهوری افزود: با تغییر قدرت سیاسی، قدرت مدیران هم تغییر می‌کند و در برخی موارد هم اگر مدیری انتخاب می‌شود شاید بر اساس شایسته سالاری نباشد، اما قدرت سیاسی او را مدیر می‌کند.

وی افزود: اما در بحث اقتصاد و خصوصی سازی آنچه مد نظر قرار می‌گیرد شایسته سالاری است و انتخاب مدیران بر اساس شایسته سالاری و تخصص افراد صورت می‌گیرد، لذا با نگاه جنسیتی در عرصه‌ی مدیریت موافق نیستم، چون به اندازه کافی رسانه، فرهنگ و ادبیات جامعه‌ی ایرانی این زن و مرد را دارد.

وی تاکید کرد: سعی می‌کنم در انتخاب افراد بیشتر به تخصص و توانمندی آنها توجه کنم.

همچنین تماشای آنلاین این نشست تخصصصی از درگاه https://www.skyroom.online/ch/noa/banoo  برای علاقه‌مندان فراهم بود.  

گزارش خطا
ارسال نظر