کد خبر: ۱۴۵۳۰۰

«زندگی خالی نیست»؛ نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی در فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی «زندگی خالی نیست» با نمایشگاه‌گردانی مهدی داوودی در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس برپا خواهد شد.

«زندگی خالی نیست»؛ نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی در نگارخانه پردیسان فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی «زندگی خالی نیست» با نمایشگاه‌گردانی مهدی داوودی، روز پنج‎شنبه، دوم اسفند ۱۴۰۳ در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس افتتاح خواهد شد.

در نمایشگاه گروهی «زندگی خالی نیست» که با هدف معرفی و حمایت از هنرمندان جوان برگزار می‌شود، ۶۵ تابلو از آثار تعدادی از هنرمندان پیشکسوت در کنار هنرجویان جوان در رشته‌های مختلف هنر‌های تجسمی از جمله: عکس، نقاشی و طراحی، معرّق، خوشنویسی، رزین و صنایع دستی با موضوع طبیعت و پرتره سالمندان در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

مهدی داوودی، استاد و مدیرگروه دانشگاه، با ۲۰ سال سابقه‌ی فعالیت هنری و فرهنگی در برگزاری نمایشگاه‌های مختلف و تدریس دروس هنری، نمایشگاه‌گردان این رویداد هنری است.

افتتاح نمایشگاه «زندگی خالی نیست» با برگزاری ورکشاپ نقاشی همراه خواهد بود تا بازدیدکنندگان از نزدیک شاهد خلق یک اثر هنری باشند.

نمایشگاه «زندگی خالی نیست» تا هشتم اسفند، از ساعت ۱۰ تا ۱۷ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان محترم خواهد بود. گالری پردیسان روز‌های جمعه و تعطیلات رسمی، تعطیل است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به نگارخانۀ پردیسان، واقع در: فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی، فرهنگسرای فردوس مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۰۰۲۰۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«پشت صحنه نوشتن» افشا شد
فیلم مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» اکران می‌شود
منزوی می‌گفت کتاب چاپ کن تا دستت خالی شود
پردیس ملت خانه جشنواره «سینماحقیقت» شد
هادی مرزبان درگذشت
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ موکب فاطمی «خیمه یاس» در منطقه ۲۲
سروستان باغ کتاب میزبان بیش از ۲۵۰ عنوان کتاب در حوزه بین‌الملل
نوری بیلگه جیلان در تیم داوری/ تلاش می‌کنیم آبروی‌مان حفظ شود
آغاز یک سریال جدید با بازی ثریا قاسمی، لعیا زنگنه و امیرحسین صدیق
نمایش «خانواده قبلی» در فرهنگسرای ارسباران اجرا می‌شود
تخفیف ۵۰ درصدی «شهید علم؛ دفتر اول» در آستانه سالگرد شهادت دکتر شهریاری
سه گانه روح‌الله حجازی در قاب نمایش
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف» در باغ کتاب تهران افتتاح شد
جشنواره داستان‌نویسی «قصه‌ی محله‌ی ما» برگزار می شود
ویژه‌برنامه «ریحانه‌النبی» در بهشت زهرا(س)
موضوع «شهود» در اندیشگاه ابر انسان بررسی می‌شود
نمایش «این‌بار دل‌ها سنگی نه، چوبی است» به روی صحنه ارسباران می‌رود
تعطیلی ۲ روزه سالن‌های نمایشی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۴
آیین فاطمی «نذر مادری» با پخت سمنو، نماز باران و اجتماع فاطمی در تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه نقاشی «پیچک سبز اندیشه» در فرهنگسرای ارسباران
روایت زنان تاریخ‌ساز در نشست «بانوی اندیشه»
«وقتی دنیا برای یک زن تنگ می‌شود» در شنبه‌های نمایش خیابانی فرهنگسرای فردوس
مسابقه «از صفحه تا صحنه» به همت فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود