کد خبر: ۱۴۵۳۰۰

«زندگی خالی نیست»؛ نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی در فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی «زندگی خالی نیست» با نمایشگاه‌گردانی مهدی داوودی در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس برپا خواهد شد.

«زندگی خالی نیست»؛ نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی در نگارخانه پردیسان فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی «زندگی خالی نیست» با نمایشگاه‌گردانی مهدی داوودی، روز پنج‎شنبه، دوم اسفند ۱۴۰۳ در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس افتتاح خواهد شد.

در نمایشگاه گروهی «زندگی خالی نیست» که با هدف معرفی و حمایت از هنرمندان جوان برگزار می‌شود، ۶۵ تابلو از آثار تعدادی از هنرمندان پیشکسوت در کنار هنرجویان جوان در رشته‌های مختلف هنر‌های تجسمی از جمله: عکس، نقاشی و طراحی، معرّق، خوشنویسی، رزین و صنایع دستی با موضوع طبیعت و پرتره سالمندان در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

مهدی داوودی، استاد و مدیرگروه دانشگاه، با ۲۰ سال سابقه‌ی فعالیت هنری و فرهنگی در برگزاری نمایشگاه‌های مختلف و تدریس دروس هنری، نمایشگاه‌گردان این رویداد هنری است.

افتتاح نمایشگاه «زندگی خالی نیست» با برگزاری ورکشاپ نقاشی همراه خواهد بود تا بازدیدکنندگان از نزدیک شاهد خلق یک اثر هنری باشند.

نمایشگاه «زندگی خالی نیست» تا هشتم اسفند، از ساعت ۱۰ تا ۱۷ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان محترم خواهد بود. گالری پردیسان روز‌های جمعه و تعطیلات رسمی، تعطیل است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به نگارخانۀ پردیسان، واقع در: فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی، فرهنگسرای فردوس مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۰۰۲۰۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر