کد خبر: ۱۴۵۳۳۱

ششمین اجتماع بچه‌کتابخون‌ها به میزبانی پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود

رویداد سالیانه حک کتاب

نوجوانان کتابخوان در ششمین اجتماع بچه‌کتابخون‌‎های شهر تهران رویداد سالیانه حک را رقم می‌زنند و برترین‌های این حوزه تقدیر می‌شوند.

رویداد سالیانه حک و رقابت تدکس‌هابه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ششمین اجتماع بچه‌کتابخون‌‎های شهر تهران فردا پنجشنبه ۲ اسفند در پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود. در این رویداد داورانی همچون شهرام کرمی کارگردان تئاتر و رییس فرهنگسرای ارسباران، صادق زجاجی مدیر مدرسه قلم، علی عطایی بازیگر سینما و تئاتر و مدیر پردیس تئاتر تهران، جعفر سعادت کتابدار و تسهیلگر کتاب نوجوان و سجاد اکبری طراح رویداد حک و رییس فرهنگسرای اندیشه به قضاوت اجرای نوجوانان کتابخوان می‌پردازند. 

در این رویداد، نمایندگانی از ۶۲ دورهمی کتابخوانی در سطح شهر تهران حضور دارند و برترین حک سال را انتخاب می‌کنند.

این برنامه با حضور اعضای منتخب دورهمی بچه‌کتابخون‌ها و کتابداران تسهیلگر در عرصه کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود. در این رویداد، نوجوانان داوطلب برای ارائه تجربه تأثیری که از مواجهه با یک کتاب پذیرفته‌اند به رقابت می‌پردازند. ارائه تجربه نوجوانان، در قالب «حک» به معنای حکایت کتاب، روایت خواهد شد.

پیش از این بچه‌کتابخون‌ها در ۵ اجتماع شرکت کرده‌اند و به ارائه حک خود اقدام کرده‌اند. پس از برگزاری کارگاه یک‌روزه حک و ارائه آموزش‌های تکمیلی، این بار در رویداد سالیانه حک، تدکس‌ها به رقابت می‌پردازند.

دورهمی بچه‌کتابخون‌ها از سال گذشته تا کنون در ۶۲ کتابخانه برگزار شده است. این اجتماع به همت مدیریت امور کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری و فرهنگسرای اندیشه فردا پنجشنبه ۲ اسفند از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در پردیس تئاتر تهران برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود

فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو

نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد

اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)

امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد

آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود

نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران

«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان

نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد