کد خبر: ۱۴۵۳۹۲

دیدار با فرهاد حسن‌زاده در کتابخانه قیصر امین‌پور

فرهاد حسن‌زاده ششمین نویسنده و میهمان سلسله‌نشست‌های دیدار با نویسندگان در کتابخانه قیصر امین‌پور منطقه ۹ در روز سه‌شنبه ۷ اسفندماه ساعت ۱۰ خواهد بود.

ششمین نشست دیدار با نویسنده در کتابخانه قیصرامین پوربه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سلسله‌نشست‌های دیدار با نویسنده با  حضور فرهاد حسن‌زاده کارشناس برنامه به همت کتابخانه قیصر امین‌پور منطقه ۹ با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود.

فرهاد حسن‌زاده متولد ۲۰ فروردین ۱۳۴۱ نویسنده، روزنامه‌نگار و طنزپرداز ایرانی است. وی در آبادان به دنیا آمده است. از او تا کنون بیش از ۱۳۰ کتاب برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان منتشر شده و جوایز مهمی در ایران و خارج از ایران دریافت کرده است. ایشان سال‌ها در هفته‌نامه «دوچرخه» ضمیمه نوجوان روزنامه همشهری مسئول صفحه‌های ادبیات و طنز بود. همچنین وی از اعضای هیئت مؤسس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان است.

تجربه کاری ایشان: تندیس جایزه ماه طلایی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، تقدیر شده در سه دوره کتاب سال ایران، برگزیده‌ی چند دوره جشنواره کتاب کانون پرورش فکری، برنده تندیس نقره‌ای از جشنواره لاک‌پشت پرنده.

بیش از ۳۰ کتاب ایشان به زبان‌های دیگر از جمله انگلیسی، سوئدی، اسپانیایی، عربی، روسی، مالایی و چینی ترجمه شده است.

شهروندان برای حضور در برنامه می‌توانند به کتابخانه قیصر امین‌پور واقع در مهرآباد جنوبی، خیابان گزل خو، کوچه اصفهانی، خانه فرهنگ مهرآباد مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۶۱۶۳۸۸ تماس بگیرند.   

 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک
خاطرات اسیر فراری از زندان تکفیری‌های سوریه به چاپ دوم رسید
رونمایی از طراحی‌های محمود فرشچیان
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۴
فرهنگ؛ ریشه‌ای که ما را نگه می‌دارد- معصومه آبرون
نمایشگاه بین‌المللی «یک دنیا، هزار رویا»؛ روایت صلح و دوستی از نگاه کودکان ۳ کشور
دوازدهمین نشست فرهنگ و خانواده در فرهنگسرای خانواده برگزار شد
جمشید عزیزخانی؛ نماد نبوغ و خلاقیت/ نامی ماندگار در موسیقی کُردی
بازی عدالت در موزه لوور!- سمیه مظفری
وقتی خانه حرف نمی‌زند- مهرداد شفق
پوستر «موزیکالیته» منتشر شد
فرهنگسرای منتظر در نماز جمعه تهران
نمایشگاه «حرفهایی که در سکوت می‌زنم» در فرهنگسرای ارسباران
معصومه کرباسی را از میان کلمات «آرزو شدی» بشناسید