کد خبر: ۱۴۵۵۶۸

نمایشگاه سنگواره‌های زینتی سیمین در نگارخانه پردیسان فردوس

نمایشگاه هنر‌های تجسمی «سنگواره‌های زینتی سیمین» با ارائه‌ی آثار سیمین سروش‌پور در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس برپا خواهد شد.

نمایشگاه سنگواره‌های زینتی سیمین در نگارخانه پردیسان فردوسبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نمایشگاه «سنگواره‌های زینتی سیمین» با نمایش آثار سیمین سروش‌پور، روز شنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ در نگارخانۀ پردیسان فرهنگسرای فردوس افتتاح خواهد شد.

بر اساس این گزارش، در نمایشگاه «سنگواره‌های زینتی سیمین» که با هدف معرفی و حمایت از هنرمندان خلاق برگزار می‌شود، ۲۰ اثر هنری سیمین سروش‌پور حاصل از هم‌نشینی هنرمندانه‌ی خلاقیت و طبیعت در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. سیمین سروش‌پور در نمایشگاه سنگواره‌های زینتی، با بازآفرینی و خلاقیتی هنرمندانه به مدد نقش و رنگ، لذت تماشای طنازی‌های طبیعت را روی سنگ، دوچندان کرده است.

سنگواره‌های زینتی، سومین نمایشگاه انفرادی سیمین سروش‌پور در رشته‌ی هنری طراحی و نقاشی با تکنیک ماربل است.

نمایشگاه «سنگواره‌های زینتی سیمین» تا ۲۸ اسفند، از ساعت ۱۰ تا ۱۷ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان محترم خواهد بود. گالری پردیسان روز‌های جمعه و تعطیلات رسمی، تعطیل است.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به نگارخانۀ پردیسان، واقع در: فلکۀ دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهارراه شهید سلیمی جهرمی، فرهنگسرای فردوس مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۰۰۲۰۳ تماس بگیرید.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند