کد خبر: ۱۴۵۶۰۸

پخش برنامه‌های رمضانی سازمان فرهنگی هنری از رسانه ملی

ویژه‌برنامه‌های ماه مبارک رمضان شبکه‌های تهران، امید و پویای سازمان صداوسیما با همکاری فرهنگسرا‌های بهمن و رازی هر شب پخش می‌شود.

پخش برنامه‌های رمضانی سازمان فرهنگی هنری از رسانه ملیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، برنامه‌های ویژه ماه مبارک رمضان با عنوان‌های «جشن رمضان»، «رفیق» و «سر سفره خدا» که با همکاری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تولید شده است از شبکه‌های تهران، امید و پویا پخش می‌شود.

برنامه «جشن رمضان» کاری از گروه اجتماعی شبکه تهران است که با همکاری سازمان فرهنگی هنری از اول ماه مبارک رمضان تا عید سعید فطر هر شب ساعت ۲۲ از فرهنگسرای بهمن تقدیم نگاه مخاطبان می‌شود.

جشن رمضان با محوریت سبک زندگی ساده و خانواده، سفره‌های ساده افطاری، ترویج فرهنگ سفره داری، کمک به نیازمندان و آزادسازی زندانیان توسط خیرین نیکوکار از قاب تلویزیون پخش می‌شود.

معرفی آداب و رسوم اقوام مختلف در ماه مبارک رمضان، تهیه مستند‌های گزارش از جشن‌های محلات شهر تهران و انتخاب بهترین محله‌ها، گفت‌و‌گو با سوژه‌های خاص اجتماعی، دعوت از هنرمندان نیکوکار و... از بخش‌های دیدنی این برنامه است.

تیتراژ شروع این برنامه نیز با صدای محمد معتمدی و تیتراژ پایان نیز با صدای میلاد هارونی تهیه و تولید شده است.

همچنین در ماه مبارک رمضان فرهنگسرای رازی در دو برنامه تلویزیونی ویژه حضور دارد. یکی برنامه «رفیق» که برنامه افطار شبکه امید است و به محافل قرآنی و فعالیت‌های حوزه نوجوان در ایام ماه رمضان می‌پردازد که از ساعت ۱۹:۳۰ به صورت زنده پخش می‌شود. این برنامه از فرهنگسرای رازی گزارش‌های زنده پخش می‌کند، به ویژه از محفل قرآنی که در مسجد کمیل فرهنگسرا برگزار می‌شود.

همچنین هر شب عوامل و بازیگران برنامه سحرگاهی پربیننده شبکه پویا با عنوان «سر سفره خدا» در جشن خانوادگی فرهنگسرای رازی حضور دارند و آیتم‌هایی مانند بازی، سرگرمی، مسابقه و... ضبط می‌کنند که هر روز سحر از این برنامه پخش می‌شود تا نوجوانان را به برنامه‌های رمضانی فرهنگسرای رازی دعوت کند.

سایر برنامه‌های تلویزیونی شبکه امید مانند «مجری نو»، «شبکه بازی» و «پاس گل» نیز فعالیت‌های فرهنگسرای رازی در شب‌های ماه رمضان را پوشش می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد
برنامه کنسرت‌ها تا پایان ماه دوم پاییز؛ «برج میلاد» هم میزبان است
اسامی نامزد‌های بخش فیلمنامه نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر اعلام شد
کارگاه آموزشی «زیبانویسی» در خانه فرهنگ مهرآباد
راهکار حل مشکلات، مشارکت دادن مردم در امور است
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود