کد خبر: ۱۴۵۶۱۰

رییس فرهنگسرای رازی خبر داد

برنامه‌های متنوع فرهنگسرای رازی برای نوجوانان در شب‌های ماه مبارک رمضان

رییس فرهنگسرای نوجوان (رازی) از برگزاری برنامه‌های متنوع برای نوجوانان در شب‌های ماه مبارک رمضان خبر داد.

برنامه‌های متنوع فرهنگسرای رازی برای نوجوانان در شب‌های ماه مبارک رمضانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از همشهری آنلاین، حسین شکیب‌راد رییس فرهنگسرای نوجوان (رازی) با تشریح برنامه‌های این فرهنگسرا برای نوجوانان به مناسبت ماه مبارک رمضان عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان فرهنگسرای نوجوان (رازی) در دو برنامه تلویزیونی ویژه حضور دارد. یکی برنامه «رفیق» که برنامه افطار شبکه امید است و به محافل قرآنی و فعالیت‌های حوزه نوجوان در ایام ماه رمضان می‌پردازد که از ساعت ۱۹:۳۰ به صورت زنده پخش می‌شود. این برنامه از فرهنگسرای نوجوان (رازی) گزارش‌های زنده پخش می‌کند، به ویژه از محفل قرآنی که در مسجد کمیل فرهنگسرا برگزار می‌شود. 

وی افزود: همچنین هر شب عوامل و بازیگران برنامه سحرگاهی پربیننده شبکه پویا با عنوان «سر سفره خدا» در جشن خانوادگی فرهنگسرای نوجوان (رازی) حضور دارند و آیتم‌هایی مانند بازی، سرگرمی، مسابقه و... ضبط می‌کنند که هر روز سحر از این برنامه پخش می‌شود تا نوجوانان را به برنامه‌های رمضانی فرهنگسرای نوجوان (رازی) دعوت کند.

شکیب‌راد با تشریح جشن خانوادگی فرهنگسرای نوجوان (رازی) بیان کرد: این جشن در دو بخش افطاری و بخش استفاده از امکانات تفریحی مانند قایق‌سواری، شهربازی، سینما، پینت‌بال، صخره‌نوردی و بازی‌های متنوع دیگر به صورت گروهی و خانوادگی میزبان شهروندان است. همچنین هر شب «محفل قرآنی» در مسجد کمیل برگزار می‌شود و شب‌های قدر برنامه ویژه مراسم احیا با حضور نوجوانان را خواهیم داشت که به صورت زنده از شبکه امید پخش خواهد شد. 

رییس فرهنگسرای نوجوان (رازی) اظهار کرد: سایر برنامه‌های تلویزیونی شبکه امید مانند «مجری نو»، «شبکه بازی» و «پاس گل» نیز فعالیت‌های فرهنگسرای نوجوان (رازی) در شب‌های ماه رمضان را پوشش می‌دهند. مثلا جام فوتبالی که در زمین چمن در حال برگزاری است، توسط برنامه «پاس گل» پوشش داده می‌شود یا برنامه استعدادیابی مجری‌های نوجوان را داریم که در برنامه «مجری‌نو» به آن پرداخته می‌شود. همچنین «لیگ فیفا» را داریم که توسط برنامه «شبکه بازی» پوشش داده می‌شود. 

وی در پایان از نوجوانان برای شرکت در اردوبازی فرهنگسرای نوجوان (رازی) دعوت کرد و گفت: نوجوانانی که در اردوبازی رمضانی شرکت می‌کنند از نیم ساعت قبل از افطار حضور می‌یابند و تعدادی از بازی‌ها را انجام می‌دهند و پس از صرف افطاری در محفل قرآنی حاضر می‌شوند و در پایان از امکانات تفریحی مانند شهربازی، دریاچه، سینما و... بهره می‌برند.

این برنامه‌ها از ۱۸ تا ۲۷ اسفندماه برگزار می‌شود. فرهنگسرای نوجوان (رازی) در خیابان قزوین، خیابان مرادی، بوستان رازی واقع شده و شماره تلفن ۵۵۴۲۳۳۴۹ پاسخگوی پرسش‌های شهروندان است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«وحشی» هومن سیدی از ۲۵ فروردین پخش می‌شود

«میرانا» حماسه هفت‌جلدی منتشر شد

معرفی و تجلیل از برگزیدگان «تصویر سال»؛ رویدادی که دور ایران می‌چرخد

وزیر فرهنگ: نوروز پیام‌آور صلح و همبستگی میان ملت‌هاست

اختتامیه مسابقه طراحی پوستر «حادثه ماندنی» و رونمایی از آثار برگزیده در موزه امام علی(ع)

دبیر اسبق جشنواره فیلم فجر درگذشت

عیدانه سازمان فرهنگی هنری به نوجوانان/ تغییر نام فرهنگسرای «رازی» به «نوجوان»

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۵ اسفندماه

جشن «کریمانه» در فرهنگسراهای پایتخت برگزار می‌شود

مهرداد باقری پبدنی: صحیفه سجادیه دریای معرفت است

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی» مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

برپایی سفره افطاری ساده توسط حلقه‌های نوجوانان در پیرامون ۱۸ فرهنگسرای شهر

«پرتره‌های سیاه» در خانه هنرمندان

فیلم؛ به‌روزرسانی پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر

بررسی ۲ کتاب درباره زندگی امام حسن(ع) در فرهنگسرای گلستان

اختتامیه دومین جشنواره فیلم صدرپلاس در فرهنگسرای بهمن

میزبانی فرهنگسراها از خانواده‌ها در ویژه‌برنامه «اردورمضان»

تصویر زنان قهرمان پارالمپیک بر دیوارنگاره میدان ولیعصر نقش بست

فراخوان نهمین جشنواره ملی طنز و رسانه منتشر شد

چاپ پنجم کتابی درباره حضرت خدیجه در کتابفروشی‌ها

با آخرین کنسرت‌های پایان سال همراه شوید!

انتشار «دنیا چگونه عمل می‌کند» نوآم چامسکی

کودکان کار جنوب تهران مهمان فرهنگسرای مهر در جشن «مهر کریمانه»

تجلیل از خانواده شهید غضنفری در مراسم رونمایی کتاب «وصال در رمضان»

نشست تقدیر از نگارخانه‌های برتر سال ۱۴۰۳ برگزار شد