کد خبر: ۱۴۵۶۶۳

انتشار آلبوم سامان احتشامی پس از ۱۰ سال

«ملودیکافه» جدیدترین آلبوم سامان احتشامی و سینا سلیم‌زاده به زودی روانه بازار موسیقی خواهد شد.

انتشار آلبوم سامان احتشامی پس از ۱۰ سالبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر به نقل از خبرگزاری ایسنا، در این اثر، سینا سلیم‌زاده قطعاتی را برای ارکستر و پیانو تنظیم کرده که سامان احتشامی با اجرای ملودیکای این آثار، حال و هوای خاصی به آن‌ها بخشیده است.

سینا سلیم‌زاده که هنرجوی سامان احتشامی بوده، علاوه بر تنظیم‌کنندگی، به عنوان نوازنده نیز فعالیت می‌کند و در کنسرت‌های متعدد در تالار رودکی، تالار وحدت و جشنواره‌های مختلف با احتشامی همکاری داشته است.

سامان احتشامی درباره این آلبوم عنوان کرد: «این اثر مدت‌ها پیش ضبط شده بود، اما به دلیل پاندمی کرونا و برخی مشکلات دیگر، انتشار آن به تأخیر افتاد. حالا پس از ۱۰ سال، تصمیم گرفتیم آن را منتشر کنیم.» 

وی افزود: «هدف اصلی این آلبوم، خلق فضایی آرامش‌بخش است که شنوندگان بتوانند در کافه‌ها یا در هر لحظه‌ای از آن برای استراحت و آرامش استفاده کنند.»

آلبوم ملودیکافه که ضبط و میکس آن توسط بهنام شهرکی در استودیو پارت و مسترینگ دیجیتال آن توسط محی نیکو انجام شده است؛ شامل قطعاتی شناخته‌شده از جمله موسیقی فیلم‌های «پدرخوانده»، «داستان عشق» و همچنین آثار استاد جواد معروفی، از جمله «خواب‌های طلایی» است.

نکته قابل توجه در تاریخچه این پروژه، نقش سامان احتشامی در بازآوری و معرفی ساز ملودیکا به جامعه موسیقی ایران است. این ساز که در دهه ۵۰ تنها در اسباب‌فروشی‌ها به فروش می‌رسید و در دست کودکان قرار داشت، پس از نواختن آن توسط احتشامی در تالار وحدت حدود ۱۵ سال پیش، مورد توجه نوازندگان حرفه‌ای قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران

قصه‌های تلخ و شیرین محله‌ای قدیمی در فصل تازه «حکایت‌های کمال»

صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران